diroid geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [BrAvE]YuSuF tarafından 8 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bu darkorbitin açgözlülüğü bitmeyecek mi :mad: eskiden diroidlere sadece uridium harcayarak geliştirirdik şimdi bir dünya malzeme istiyor neden işleri zorlaştırıyor bu oyun yöneticileri neden :mad::mad:

2. Böyle olacağını sezdiğimden eski sistemde hepsini bir an önce geliştirmiştim.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Buna aç gözlülük diyemezsiniz. Neden sadece oyunun kötü yanlarını görüyorsunuz? incelemelerimde sadece oyunun kötü yanlarına eleştiri yaptığınızı gördüm. Bir önceki gelen ebedi kapı etkinliğini neden görmüyorsunuz veya şimdi gelmek üzere olan etkinliği. Oyuna olan bu isyanınız neden? bizlere bu isyanınız neden? bizlerde sizin gibi bir oyuncuyuz oyunda olan lag problemleri olsun diğer tüm problemleri bende görüp, bende yaşıyorum. Sizlerle aynı sunucularda oynuyoruz sizlerin aranızda fark etmeden oyunda oluyoruz belki aynı Ts üzerinde aynı klandayız. Lütfen artık bizlere bu isyanınızı bildirirken bizimde oyuncu olduğumuzun farkında olup, üslubunuzla bildirin. Oyunun sizlere verdiği güzellikleri yok edip sadece kötülüklere bakmayın artık. 1 yanlışta tüm doğruları yok saymayın.

İyi Forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Bana göre yeni geliştirme sistemi daha güzel ve kolaylık sağlıyor (13. seviyeye kadar) oyunun günlük girişleri zaten aylık olarak fazlasıyla EIR veriyor bize yükseltme maliyetleri de düşük ve %100 bir yükseltme sağlıyor eski sistemde şans oranını arttırdıkça gereken Uridium'da artıyordu bu sistem çok daha güzel bu yüzden

5. bütün prolar ve droitleri 16 seviye yapmak için gereken eiri heralde günlük girişlerden 2 yılda anca elde ederim
    kapılardan gelen eir miktarı arttırılmalı veya eir uridum ile satın alınabilmeli
    uridiumum fazlasıyla var ama geliştirme yapamıyorum

6. ateistkeci

ateistkeci User

Karantina yapabilirsin kapı başına 20 EIR veriyor günlük 5 kere yapsan 100 EIR net gelir yanında Uridium ve cephane de var :p

7. global avrupa 3 sunucusunda oynuyorum ve karantina grupları fazla yok 100 tane anahtarım var giremiyorum

8. DalinDalin

DalinDalin User

oyuna 2 -3 ay önce başladıgımda bende öye demiştim imkansız gibi geliyordu ama ağlayan bebeye emzik vermiyorlar günde 15 karantina dönüyorum eir ve oil kasması o kadarda zor değil tek yapman gereken emek vermek . 1 tane mor yaratıktan 4 tane hibrit çıkıyor bazen .
    anlıyacagın oyunun şuanki hali eskisine göre daha kolay ve anlaşılır . sen kendine gelişme planı yapamıyorsan senin N/A burda oyuna laf etmene gerek yok beğenmiyorsan çıkış yap birdahada girme.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2020
    ateistkeci bunu beğendi.
  9. RobinKudin

RobinKudin User

Yeni sistem güzeldir, diyeni karantina kapısına davet ediyorum.

10. StArF

StArF User

Oyunda bir gruba veya klana girmek zorunda değiliz, oyunu tek başına oynamak isteyenlere alan bırakılmıyor.

11. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz, forum içerisinde karşı tarafın yanlış anlayabileceği cümleler kurmaktan kaçınınız. Mesajınızı sansürlemiş bulunuyorum.

İyi forumlar.