Diroid hasar göstergesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DELİBEDRİ* tarafından 27 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DİROİD'lerimin hasar miktarları farklı neden?Geliştirme seviyeleride kendi seviyeleride aynı olmasına rağmen Apis ve Zeus daha az hasar alabilir veya böyle gösterir.Şunuda unutmadan yazmalıyım hepsini aynı anda tamir ettim ve ediyorum.Bayadır takip ediyorum hep aynı neden ?Konudan biligisi olan cevap yazsın lütfen varsayımda bulunmayın.(% 17- % 10 hasar)

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu durumu gerekli yerlere ilettik düzeltilmesini bekliyoruz. Aldığım bilgiye göre Sadece Görsel.

iyi forumlar.

3. Soyuz*

Soyuz* User

Sorunun ne olduğunu anlamadım.
    Ama her patladıktan sonra irisler %2 Apis Zeus %1 hasar alır eğer sorun buysa?

4. Niçin böyle bu hata değilmi?Geliştirme seviyesi dahi aynı olan droidin hasar alma oranı neden farklı olsun.

5. Soyuz*

Soyuz* User

Hata değil hatta Apis ve Zeusun sayfasındada yazıyor %1 hasar alır diye öyle hatırlıyorum.
    Zaten onlar aynı türden droit değiller, Apis ve Zeusu üretmek çok daha zor bu durumdan dolayı daha dayanıklı olması normal.