Destek diroid tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bdrdd1n tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bu tür birşeye ihtiyaç varmı ve gelsinmi

1. evet çok iyi fikir

31,0%
  2. olsada olur olmasada olur

31,0%
  3. ne gerek var hali hazır düzenden memnunum

37,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bdrdd1n

bdrdd1n User

bu diroid tasarımının hiç bir özellİği bulunmayan ama sadece renk içeren renkliliği sevn kişiler için ayarlanmış tasarımları göstermek istiyorum görseller tamamen bana aittir biraz acemilik var malesef daha ilk görselim diroidler sadece renk alıcaktır extra hiç bir özelliği yoktur bu tasarımların
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]

evet arkadaşlar elimden geldiği kadar anlatmak istediğim resimlere dökmeye çalıştım sonuçta uzman değilim ve daha ilk resim dememem elimden bu kadar geldi oyumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkürler iyi günler keyifli forumlar dilerim

Son düzenlenen: 15 Mart 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Resim eklerken , Doğrudan erişim Linklerini alarak , Resim ekleme kısmına yapıştırınız

Resimlerinizi düzenledim.

Havoc ve Herculesin sağladığı bonuslar varken , Oyuncuların sadece görüntü için bu tür tasarımlara uzanacağından şüphe ederim.

Yine de uğraşmışsınız , Elinize sağlık

Keyifli Forumlar

3. bdrdd1n

bdrdd1n User

modum resimleri düzenledim ben ama herkesin havoc herkülesi yok video çekmek isteyen oyuncularda bunları kullanabilir biraz renk gelsin istedim sadece oyuna keyifli forumlar

4. Uzaylı-11

Uzaylı-11 User

olmalı+1

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence çok hoş +1

6. Bence gereksiz Havoc-Hercules hem renk hemde özellik bakımından yeterli

7. Uzaylı-11

Uzaylı-11 User

ama havoc ve herculu hiç alamayanları düşünün

8. Düşünüyorum ve gene gereksiz diyorum

9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Sırf görsellik için kullanılacağını düşünürsek talep olacağını sanmıyorum ,zaten oyunun kasmasından şikayetleride göz önüne alacak olursak ..emeğinize sağlık diyorum.

İyi Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  10. olsada olur olmasada olursa oyunda kasma olur bu olumsuz olumlu yönü ise biraz renk gelmiş olur ama yani olsa da olur olmasada..

11. bdrdd1n

bdrdd1n User

bu sadece bi öneri teşekkürler yorumlarınız için

12. Merhaba ,

Uğraşmışsınız ilk görseller için gayet başarılı olmuş. :)

Konuya gelirsek oyunda kişilere bir yararı yoksa pek tercih edeceklerini sanmıyorum. Yani vuruş , kalkan v.b. ekstrası olmadıktan sonra 10 tane farklı renk seçeneği veren ama ekstra bir özellik vermeyen droid tasarımları oyunculara cazip gelmeyebilir.

Konu gidişatı neyi gösterecek bilemeyiz. :)

İyi forumlar.

13. brazzers

brazzers User

olmalı

14. bdrdd1n

bdrdd1n User

modum havoc alana kadar renkli görünsün diye alınır diye düşünüyorum ama bakalım :)

15. havoçum yok alırm ben havoç fuleyene kadar

16. senberk99

senberk99 User

gereksiz bence de oyunaun orjinalligi bozukur hemde baya bozulur

17. Eline sağlık uğraşmışşın lakin sadece görsellik yerine bir işe yarasalardı belki olumlu bakardım ama zaten şu an oyunda 2 renk işe yarar havuç var 3 üncüsü nü ben dahil çoğu oyuncu kaldıramaz oyun dahil.

18. ŞahFD

ŞahFD User

master of the paint

19. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forumda türkçe dil haricinde başka bir dil kullanmak yasaktır.

İyi Forumlar

20. operacı12

operacı12 User

Gereksiz oyun boyle
    Gereksiz oyun kotulesir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.