Diroit 10 tane yapma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 31 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuan demon tasarımından 6 tane var 8 lesem 2 tane daha iris alabilirmiyim 10 layabilirmiyim

2. Merhabalar;

Toplamda 8 adet iris veya flax sahibi olabilirsiniz.9. ve 10. droitler apis ve zeustur.

İyi forumlar.

3. bunları kapılardan dimi alıcaz

4. Merhabalar;

Bashettiğiniz droit tasarımını Terrör Tüneli kapısından alabilirsiniz.Apis ve Zeus droidini Apis ve Zeus günlerinde çıkan sarı kutulardan yada Teknoloji fabrikasından apis ve zeus droidini hemen inşa edebilirsiniz uridium karşılıgında.Diğer iris dükkandan veya açık arttırmadan alabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. adminim bir soru burdan sorabilirmiyim

Son düzenlenen: 31 Ekim 2015
  6. Şuan bile soru sordun :D Sor gitsin bir şey olmaz :)

7. ya bu havoc fullediğimiz zaman hasar artıyo mesela diroiti 10 yapmak içinde ya zeus yada apis tamamlamak gerekiyo boylemidir . ben eskiden demonları 8 tane diroite dizince 9 la 10 u alabiliyoruz diye biliyodum :)

8. Kusura bakmada soruyu google bile çevirmiyor :D

9. droit apisdir ve yeşil kutulardan parça olarak çıkıyor.
    10. droit zeus ve sarı kutudan parça olarak çıkıyor (Sarı kutu zeus günü çıkar)

Demon tasarımını "Tunel of Terror" kapısından şansına bağlı olarak istediğin kadar alabilirsin.

"Bu Demon droidi her droid için Roket hasarına % 1 bonus verir. 10 droidinin hepsi de Demon tasarımlarıyla donatıldığında ayrıca roket bekleme süresinde % 5 kısalma elde edersin."

Burada 10 droit gerektiğini söylüyor. Bunu soruyorsan ya açıklamada sorun var ya da 10 droit gerçekten lazım. Açıklama doğruysa bu havoc gibi droit sayısına değilde 10 droit olunca işe yarıyor.

Anladıklarımın hepsini açıkladım :D

9. çok saol ya :)

10. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verilmiş başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.