diroit alamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -RoveR- tarafından 22 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -RoveR-

-RoveR- User

Kolay gelsin dükkandan diroit sayfasına geldiğimde diroit alamıyorum apisle zeus gözüküyo tek sebebi nedir?5F3I.

2. Aliens

Aliens User

8 Droit sayısına ulaştığınız için görünmez. Flax & Iris droitleri Max 8 kere alınabilir. Apis & Zeus birer kez alınabilir. Bir Flax Droitinizi satarsanız 1 Iris droitine yer açılacak ve böylelikle açık arttırma ya da uridium ile alabileceksiniz. Tavsiyem kredi ile açık arttırmadan almaya çalışmanız.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. İris alacaksan flaxı sat görünür.

4. ZODİAC247

ZODİAC247 User

Selamlar bugün bende açık arttırmadan droid aldım 22/04/2016 tarihinde 08:25 aldığıma dair mesaj da geldi ama droid yok ortada açık arttırma geçmişinde de kendimi bulamıyorum. 20 mio credit im vardı şimdi yok..! droit te yok..!

5. Merhaba ,

Toplamda flax-iris karışık , sadece flax veya iris olarak en fazla 8 adet olabiliyor. Flax varsa bir tanesini satarsanız gözükür.

Gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildiriniz. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.