Diroit Bilgi Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FullOfTerror tarafından 15 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Oyunun hangar bölümünde konfigürasyonumu incelediğimde, diroitlerimi incelerken
    Etki kısmındaki değerlerin doğru gözükmediğini farkettim. Örnek olarak
    seviye 6 ve geliştirme seviyesi 13.seviye olan diroidimin etki kısmında 14,8%/32%
    yazması gerekirken bütün diroitlerimde Etki kısmında istisnasız olarak
    10%/20% yazıyor (Hiçbir diroit düzeni takılı değilken). Konuyla ilgili destek ekibine başvurdum ve gelen cevapta durumun bir hata olmadığı, forumda konu oluşturmam gerektiği ve ilgili açıklamanın forum konusu üzerinden yapılacağı söylendi. Ben de bu maksatla bu konuyu açtım (Umarım doğru yere açmışımdır, eğer yanlışsa kusura bakmayın). Konuyla ilgili açıklama rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım. Sorununuzla ilgili olarak; diroit geliştirme bonusları etki kısmında gözükmemektedir. Etki kısmında sadece diroit tasarımınız ve diroitinizin seviyesinin etkisi gözükmektedir.

İyi forumlar.

3. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, peki oyun içerisinde diroit geliştirme bonuslarını görebileceğimiz bir arayüz mevcut mu ? Çünkü takdir edersiniz ki önceden bu bilgi hangarda gözüküyordu ve oyuncu ekipmanının durumu hakkında daha detaylı bir bilgiye sahip oluyordu. Sanırım bu değişiklik yeni geliştirme sisteminden sonra geldi. Değişikliğin sebebiyle alakalı bir bilginiz var mı ?( görsel bilginin kalkmasından bahsediyorum)

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun ekranı>Birleştir Bölümü> Geliştirme Bölümünde yer alan ilgili diroitlere bakabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Anladım, cevabınız için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.