Diroit düzeni iade

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Pnui tarafından 10 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pnui

Pnui User

Merhabalar gemim üst düzey bir gemi değil normal belki daha da düşük bir gemi aegesis vet. ve venom kullanıyorum 4 tane lf4 üm var full iris gerisi lf3 güve diroit düzeni aldım ama hiç memnun değilim normal şekilde kasılırken kullanmak için almıştım ama tahminimden de kötü bir uçuş düzeni geri verip burgu almak istiyorum bu mümkün mü? veya tavsiyeleriniz nedir

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Aldığınız diroit düzenini iade etmeniz mümkün değildir. Bundan sonrası için uridium biriktirip, burgu düzenini alabilirsiniz. Burgu düzeni kasılırken size fayda sağlayacaktır. Ayrıca kapı yaparken almış olduğunuz güve düzeninde size yardımcı olacaktır.

İyi oyunlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Sahmeran

Sahmeran User

yani kasılırken zaten cok guve kullanılmaz genelde kapılarda kullanılır illaki işine yarayacak ilerleyen zamanlarda almadan önce forumda konu açmış olsan daha iyi olurdu tabi orası ayrıda :D bencede biraz uri kasıp burgu alman daha iyi olur kasılmada en cok burgu işe yarıyor.

4. Pnui

Pnui User

tamamdır teşekkür ediyorum

5. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Konu ile ilgili merak ettiğiniz başka bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. DaglıAcS

DaglıAcS User

bence git ya kalp al yada elmas al guvenzaten var burguyuda sonra alırsın

7. Pnui

Pnui User

Kapanabilir konu teşekkürler

8. Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.