Diroit Düzeni İndirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★★★Mujαhιδεεn★★★★ tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.Şöyle bir baktım da 8 aydır diroit düzeni indirimi gelmemiş.Acaba sistem bu indirimi unuttu mu yoksa kaldırıldı mı :)

2. Merhaba ,

Bu tür indirimleri kayıt ettiğimiz bir yer yok maalesef. Bu nedenle net bir şey söyleyemeyiz. Ayrıca siz bu 8 aydır gelmemiş bilgisine nereden ulaştınız merak ettim. :)

İyi forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. Apis , zeus , lf-4 diğer indirim günleri adlı konu var ya.Ordan baktım işte.Belki arada modlar yazmamış olabilir bilemiyorum ama şuan durum böyle gösteriyor :)

4. Merhaba ,

İşte o konuya pet , modül , protokol , tasarım , lazer , kalkan , ekstralar , droid ve uçuş düzenleri gibi indirimleri yazmıyoruz ki yani yanlış yere bakmışsınız. :)

İyi forumlar.

5. Ama P.E.T. indirimi var?

6. Merhaba ,

O farklı yani oyuna giriş yapınca açılan pencere ile bildiriliyor. Diğerleri ise o şekilde bildirilmiyor. İlgili kısımda özel saat simgesi çıkıyor.

İyi forumlar.

7. Peki teşekkürler.Konu kilitlenebilir.

8. Merhabalar,

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenebilir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.