Diroit Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BonusRasta tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BonusRasta

BonusRasta User

Arkadaşlar malum indirim var düzenlerde. Ben daha önce Pet için indirimden radar almıştım. Şuan 228k uridium var. Gemi özelliklerini ;

Hangar 2 tane - Goliath ve Spearhead
    İris - 8 tane
    Lf3, hız, Bo2 hepsi full
    Bende olan uçuş düzenleri Yarasa Uçuş Düzeni ve Credits ile alınanlar.
    Arge 13 savunma olarak ilerledim.

Önce Diroit düzeni almak istiyorum en fazla iki tane.
    Kalan 70 k küsür uridium ile arge yapacam.

Fikirleriniz benim için önemli, herkesin kendisine göre tecrübesi vardır. Tecrübelerinize göre düzgün ve mantıklı olarak hareket etmek istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Edit, bundan sonra neye indirim gelecek herhangi bir Mod konuya bakarsa ve bilgileri varsa yazarlarsa sevinirim. Ona göre ilerlerim eksik gidermede.

2. Merhaba,

Kısaca direk tavsiyeme geçmek istiyorum bana kalırsa direk kalp, elmas veya yeni gelen uçuş düzenlerinden istiyorsanız %20 vuruşu artıran diziliş olabilir.
    Nihai karar sizindir ama sizin yerinizde olsaydım bütün uriudumu ar-ge dosyalarına indirim gelince ar-ge ye basardım.

İyi Forumlar

3. Eski düzenlerden Kalp ve Güve
    Yeni düzenlerden (indirimi olmayanlar) Burgu tercih edebilirsin.

4. BonusRasta

BonusRasta User

Mod'um şimdi indirim var, ar-ge dosyası ve diroit düzenlerinde. Ama yeni gelen diroit düzenleri indirime girmemiş. Kalp mantıklı geliyor şuan.
    Şimdi benim 13 ar-ge var, eğer 24 ar-ge ye göre hem savunma hem kalın sıkma şeklinde gidersem hesaplama yapmam lazım. Sizde doğru olan toplam ar-ge masraflarını gösteren bir konu var mı ? Geçen bir yerde baktım hesaplamalar çarpımlar hep yanlıştı.

Güve baskın ya da kapıda iyi olur ama baskın yapacak kadar iyi değilim :) Kalp mantıklı hem dp hem kalkan arttırıyor

5. Merhaba,

BURADAN bakabilirsiniz.

İyi Forumlar

6. BonusRasta

BonusRasta User

Mod'um teşekkür ederim bilgiler için, son sorum daha var. Bundan sonra neye indirim gelecek, size ulaşan bir haber var mı yoksa bu indirimler sistem tarafından otomatik mi oluyor ?

7. Merhaba,

İndirimler sistem tarafından çıkıyor bu yüzden maalesef bizler dahil hiçkimse bilemez sadece önceki indirim tarihlerine bakıp mantık yürütüp tahmin yapabilirsiniz.

İyi Forumlar

8. BonusRasta

BonusRasta User

9. Merhaba,

Rica ederim, görevimiz :)

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.