Diroit Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IIFSMII tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IIFSMII

IIFSMII User

17 Levelim Lf-3ler full kalkanlar hızlar irisler tamam. 2 lf4 var Aegis kullanıyorum sizce hangi diroit düzenini kullanmalıyım? Baskın zaten yapamıyorum kapı ve kasılmak için kullanıcam. Ve sizce o diroit düzeniyle hangi goliath tasarımı daha iyi olur bunu da yazarsanız sevinirim :d

2. 31 Ekime kadar beklersen yarasa uçuş düzeni alabilirsin. Bekleyemem diyorsan burgu alırsın ama eksileri çok fazla. Kapıda güve iyi oluyor ama boss gelen kapıdada güve olmaz :) Zetada çok iyi son 2 bölüme kadar güve gidersin.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kıskaç uçuş düzeni alabilirsiniz hem normal haritada hemde kapıda size rahatlık sağlar

İyi Forumlar

4. kasılmak için elmas ve kalp tasarımları sizin için daha uygun diye düşünüyorum

5. Gökmen adminime ne yazıkki katılmıyorum kıskaç almayın derim.Kalp veya Elmas iyi olabilir.Kapılarda güve iyidir.Zeta ve kappada..

6. IIFSMII

IIFSMII User

peki yarasa nasıl? beklerim sorun olmaz.

7. Yarasada guzel bir ucus s duzeni.Indirimsiz 125.000 Uriduma satiliyor.Npclere %8 daha fazla hasar verir ve Tecrube Puanlarini(Npclerden gelen) %8 arttirir.Diger yandan hizi %15 dussurur.

8. Bütün uçuş düzenleri boş bunu alacam.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.