Diroit düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sampson tarafından 4 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sampson

Sampson User

6 havoc 5 lf4 gerisi bo2 lf3 gemim var sadece zeta yapıyorum bir tane düzen alıcak uri biriktirdim aldıktan sonra bir süre urilerimi kapı ve argeye harcıycam o yüzden alıcağım tek düzen hangisi olmalı sizce burgu kalp güve ?

anakin5555 bunu beğendi.
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Devamlı kapı yapıyorsanız yada yapacaksanız güve almanızı tavsiye ederim.

Kapılarınızı güve ile yaparsanız daha çabuk bitirebilirsiniz.

Kasılacaksanızda burgu ideal bir düzen.

İyi forumlar dilerim.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. anakin5555

anakin5555 User

güve baskın uba ve kapıda iyi.
    kalp ise kasılmada iyi :)

ÈrroR_™, Rehber ve McKraNow bunu beğendi.
  4. Sampson

Sampson User

burguyu hiç tercih etme diyosun yani :D ben burgu yada güve arasında kaldım açıkcası

5. McKraNow

McKraNow User

Aynen katılıyorum.

Ben Kasılırken Kalp kullanıyorum Kapıda güve yi kullanabilirsin ama kalp de önemli bence.

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bende öncelik kalp sonra burgu ve güveyi tavsiye edebilirim.

Kalp diroit tasarımı darbe ve kalkan değerini arttırdığı için gelişmekte olan oyuncular için büyük yardımcıdır.

Keyifli forumlar.

7. keskinniyo

keskinniyo User

Eğer sürekli zeta yapacaksan güve al derim güveyi zetada kullanınca insan o zaman farkı anlıyor.

8. uzayl80

uzayl80 User

ben şuanda gg enerjisi biriktirip öle yapacam kapıyı ve diot düzeniı olmadan basacam 1500 tane zetaya vermesinde görem bakem :D:D:D bomba koyar patlaturum kapıyı :p:p

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.