Diroit Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve brtblt6601 tarafından 5 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. brtblt6601

brtblt6601 User

Arkadaşlar ben uçuş düzeni alıcağım fakat aklıma bir soru takıldı...
    Sorum şu;
    Diroit kontrol birimine kalkan duvarı uçuş düzenini ekler.
    Kalkan değerini % 10 arttırır, ama diğer taraftan lazer ve roket hasarını % 7,5 düşürür.

Sanırım ben şöyle anladım. Yukarıdaki uçuş düzenini alırsam kalkan değerim %10 artacak ama düşman gemilerine lazer ve roket hasarım %7.5 düşecek. Mesela 2k atıyorsam 1.5k ya mı düşecek..?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence oyunda kalkan önemlidir çünki ilk ateş aldığınızda ilk değer kaybedecek olan güve harici vuruşlarda kalkandır eğerki vip değilseniz roket hasarının düşmesinin bir önemi yoktur çünki vip olduğunuzda normal atışlarınızın atış oranı yarıya iner ve daha seri atabilirsiniz bence 2 düzen var 2 sini alın gerektiği yerde birini gerektiği yerde de birini kullanırsınız ki sonuçta kısa zamanda 2 mil credi yapılabilir ve alına bilir

- Kalkan Duvarı Uçuş Düzeni
    Kalkan değerini % 10 arttırır, ama diğer taraftan lazer ve roket hasarını % 7,5 düşürür.
    1.000.000 kredi

- Ok Uçuş Düzeni
    Roket hasarını %20 artırır, ancak lazer hasarını %3 azaltır.
    1.000.000 kredi

Bence de ikisini alın. Duruma göre seçip kullanırsınız.

3. brtblt6601

brtblt6601 User

Cevabınız için teşekkürler...
    Diyelim ki ikisinide aldım. İkiside nerdeyse benim zararıma! Çünkü lazer atışı her ikisinde de düşüyor :(

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ozaman sunu yapabilirsiniz urinizi biriktirip bariyer alarak hem enforcer tasarimi ile hemde bariyer ile %10 luk bir atis farki elde edebilirsiniz karari size birakiyorum yada size hangisi daha yararli ise inceleyip o duzeni aliniz.

5. brtblt6601

brtblt6601 User

Oyunda yeni olduğum için bariyer nedir bilmiyorum biraz daha açıklarmısınız :)

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Telefondan yazdigim icin link paylasamiyorum.ama oyun anasayfanizdaki dirot ucus duzenleri kismindan bakabilirsiniz ama oyun ici kasilmalarda npc lere ekstradan %5 hasar gucu %5 TP vermektedir.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.