Diroit Düzenleri Hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 16 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Arkadaşlar ben kalp uçuş düzenini alıcam ama dükkanda uçuş düzenlerine indirim geliyormu onu bilmiyorum eger geliyorsa indirimi beklicem yardımcı olursanız sevinirim

2. gelmiyor kardeşim indirim + vipin varsa çek direkt

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

var indirim ve vipim ama almadan senden öneri alayım bende urilik düzenlerden bi tek güve var 2. olarak kalp almam mantıklımı yoksa başkasınımı alayım

4. knk güve genelde kapılardan işe yarar npcler için aynı zamanda gemin fullken savaşlarda da işe yarıyor oldukça ama tek düzenin güveyse sen bir kasılma gemisisindir bunun için de ilk olarak burgu alman gerekir
    edit1: sen tr1-5teki spectrum kullanan adam mısın ? :)
    edit2: ara verip bıraktığını yazmışsın diğer bi konuda kastettiğim kişi değilsin demek ki.

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

evet zaten oyunu bırakmıştım 1.5 senedir oynamıyodum geri başladım 1 haftadır oynuyorum kasılma gemisiyim pala topluyorum yada görevleri yapıyorum hesabım orta seviye bi hesap kalp almıyorum o zaman burgu alayım ama burguyu alıcak kadar uri hesabımda yok şuan 77k var almıyım o zaman bekletiyim urileri
    1-5te degilim bro ya 4-6 serverındeyım specte yok bende venom sentinel var :)

6. venom candır gerisi yalandır birleştire gelmişti ilk ordan almıştım verdiği mutluluk tarif edilemez sen venomla devam et burguyu al sonra zeta için uri biriktirip zeta dön mümkünse chromin etkinliğine de denk getirmeye çalış her ayın ilk haftası olur genelde chromin hatta konuyu kitleyecek olan modum @yılmazcan47 arkadaşımızın rehberini ekleyebilirse buraya arkadaşa güzel bi yardım olur

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

chromin etkinligini ilk defa duydum nasıl bişey o

8. Birleştirme bazı malzemeleri birleştirmeye kullaniliyor

9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

@BelongDemirhan üyemize katılıyorum. Kasılırken yaratıklara kaça kaça vurabileceğiniz için darbe puanı ve kalkan puanına ihtiyacınız olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden kalp düzeni yerine burgu düzeni haritada işinize daha çok yarayacaktır. Ayrıca, sanırım bahsettiğiniz konu Prometheus lazerleri adına @yılmazcan47 tarafından yazılan rehber konusu, onun da linki burada. :)

Ha ayrıca unutmadan :D Diroit düzenleri, korsan anahtarları gibi bazı özel malzemelere çok önceden indirimler geliyordu ama son zamanlarda bu türden bir indirime rastlamadık. :(

Chromin Telaşı Etkinliği hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir şey olursa yazmaktan çekinmeyin.

İyi forumlar dilerim.

BelongDemirhan bunu beğendi.