Diroit Düzenleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 30 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Merhaba arkadaşlar bir sorum varda
    gemim
    sarı vega
    21lf3
    10b02
    7iris
    full hız
    pet 6lvl
    14arge
    burgu ve elmas var

Şuan 110k uri ve indirim paketi var bu uriyle argeyi 15 yapıp kalp almayı düşünüyorum önerirmisiniz ?

Birde kalbi alırsam nasıl kullanıcam şuan sadece burgu kullanıyorum bile diyebilirim kalbi öneriyordu herkes hazır uri varken alıyim diyorumda nasıl kullanmalıyım onlamı kesmeliyim yoksa can gidene kadarmı onla vuriyim gibi.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Burgu uçuş düzeni vuruşunuzu arttırdığı için onu kullanmanız mantıklı.

Kalp uçuş düzeninin bir aciliyeti yok. Kalp yerine Güve uçuş düzenini almanızı öneririm. Düşman haricinde yaratıklarda ve kapılarda kullanabilirsiniz.

Kapı etkinlik günlerinde Zeta Kapısı yapın 25(x2'de 50) Yeşil Ganimet Anahtarı ve Havoc kazanabilirsiniz.

Argenize de önem verin.

Umarım yol gösterici olmuştur.

İyi forumlar.

3. HolyAshura

HolyAshura User

Cevabınız için teşekkür ederim.Güve yerine burgu almıştımda güve daha mı işime yarar ona göre onu alıyim ? Kapı içinde paladaki yaratıkları hızlı kesemiyorum o yüzden gitmeyi düşünmüyorum biraz uriyide arge için harcamak daha mantıklı geliyor.

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Güve uçuş düzeni hasarı doğrudan gemiye yönlendirir ancak unutmamak gerek ki kalkan gücünü saniyede % 1 oranında zayıflatır. Bu normal haritalarda yaratık keserken size avantaj sağlamayabilir. Burgu uçuş düzenini kullanın. Kalp almalı mıyım sorusuna öneri cevaptı Güve uçuş düzeni.

Evet, argenize öncelik verirseniz iyi olur.

İyi forumlar.

5. HolyAshura

HolyAshura User

Hız full ve sarı vega özelliği olduğu için kaçmam sorun olmazda tek yemezsem yaratık keserken hangisi daha çok işe yarar burgumu güvemi ?

6. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Burgu daha çok işinize yarayacaktır.

Bu konuya bir göz atabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. HolyAshura

HolyAshura User

Cevaplar için teşekkür ederim.Konu kilitlenebilir.

8. EKİM

EKİM User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.