diroit düzenleri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Sampson, Nov 25, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Sampson

Sampson User

Merhbalar gemimde şuanda kalp ve burgu düzeni mevcut hazır indirim yakalamışken bir iki düzen daha almak istiyorum hangilerini almalıyım güveyi gereksiz buluyorum onu pas geçelim diğer düzenlerden seçelim

2. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Her oyuncu farklı tarzda oynadığı için buradan tüm uçuş düzenlerini ve özelikleri hakkında bilgi edinebilirsin, böylece hangi droit senin için daha iyiyse onları alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. knk elmasla halka al yeter ben olsam hiç almam kapı yaparım ama sen bilirsin :)

4. xxNamikaze

xxNamikaze User

ben güve aldım baktım kalkan harbi harbi düşüyor pişman oldum aldığıma, taaaki alfa-beta-gamma yapasaya kadar. Eğer kapı yapıyorsan güve al öte yandan güve sana botları kesip düşman kesme görevlerini yaparken de yardımcı olur. Öte yandan illa güve almam diyorsan Halka, Elmas, Çark düzenlerinden birisini tavsiye ederim.