Diroit hakkında.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rainshy tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rainshy

Rainshy User

Merhaba, arkadaşlar ben bu oyuna başlıyalı 2 gün oldu ve tam herşeyi anlayamadım diroitler hakkında bilgi verebilir misiniz? örneğin: Apis , zeus teknoloji fabr. diyo yani bunları nasıl yapabilir açık bi bilgi verir misiniz?

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Apis 9. iris, Zeus 10. iristir. Korsan sandıklarından bu droitlerin parçaları çıkar. Bu droitler uridiumla da yapılabilir ama 1 m uridium felan istiyor. Ya da 45 parçasını bularak ücretsiz yapabilirsin. Ya da biraz parça toplayıp inşa etmek için gerekli uridiumu düşürebilir sonra uridiumla yapabilirsin. Apise zeusa gerek yok ben 2 iris alıyim 10 droitim olsun diye düşünebilirsin ama böyle bir şey mümkün değil. 9. droit olarak apis 10. droit olarak zeus alman şart.

3. Rainshy

Rainshy User

Peki, diroit'e uridium değer mi sizce? ve kaç tane diroit alınabiliyor en fazla?

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

En fazla 10 droit alırsın. Bunlardan 8 tanesi iris veya flax olabilir, 9. apis 10. zeus olur. Bence değmez uridium vermeye çünkü bir yerden sonra lf4 için kutu açmaya başlayacaksın. Bir yandan apis zeus parçası çıkartırsın boşuna zarar etmiş olmazsın.

5. Rainshy

Rainshy User

Kutuyu nasıl açıcam ?

ve birde diroitlerimi nasıl saldırtıcam ve büyütücem?

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kutu açmak için dükkandan ganimet anahtarı almalısınız. Korsan kutuları hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    Apis ve zeus droidleri hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Droitler kendi kendine saldırıyor senin bir şey yapman gerekmez sen sadece Hangar > Ekipman kısmından droitlerine lazer tak. Büyültmekten kastın güçlendirmek diye düşünüyorum. 2 çeşit güçlendirme çeşiti var.

1) Öğe geliştirme kısmından uridium vererek droitlerini max. 16 levele çıkarabilirsin. 1 droitin 16 level olursa o droit %6.40 hasar bonusuna %15 kalkan bonusuna sahip olur.

2) Kasılarak droitlerine tecrübe puanı kazandırırsın ve seviyeleri artar. Max. 6. seviyeye gelir ve bu seviyede droitin %10 hasar %20 kalkan bonusuna sahip olur.

Bu 2 geliştirme yönteminden 2 sini de aynı anda yapabilirsin.

8. Rainshy

Rainshy User

Hepinize teşşekkürler iyi oyunlar dilerim iyi günler.

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.