diroit hasar oranı düşürme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YAKARİ20 tarafından 24 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YAKARİ20

YAKARİ20 User

merhaba arkadaşlar ben yeni başladığım için biçok şey bana henüz yabancı siz sayın büyük darkorbit oyuncularından zaman zaman yardım taleplerim oluyor zamanınızı alıyorum fakat öğrenmek için sormak şart o yüzden bende sürekli sorup öğrenmeye çalışıyorum. benim diroitlerin hasar oranları yükseldi bunları nasıl düşürebilirim lütfen yardım

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Cevabınızı ise şu mesajımla verdim. Ayrıca görevimiz size yardımcı olmak, o yüzden zamanımızı almıyorsunuz görevimizi yapmamıza yardım ediyorsunuz :)

İyi forumlar.

3. YAKARİ20

YAKARİ20 User

teşekkürler

4. 55hunter55

55hunter55 User

reis diroit tamir cpu diye birşey var oto tamir ediyor diyorlar ben aldım ama yinede her gün oyuna girdiğimde başlamadan önce diroit hasarlarına bakıyorum %97-98 olanları kendim tamir ediyorum ama mutlaka başlamadan bakıyorum...

reis hatta bazen başına gelen arkadaşlar olmuştur %90 civarı hasarı olan diroitlerim oluyor tamir etmeyip oynuyorum oyunda bir kaç kere patlayınca dalgınlık ile unutuyorum %97-98 geliyor bir kaç kere şansa yakaladım patlamadılar ama gidiyorlardı az kalsın sen yinede tamir cpu al %100 ( hatta bir mod.umuz cevaplarsa sevinirim diroit tamir cpu çalışma sistemini )

Son düzenlenen: 25 Eylül 2017
    KANUN bunu beğendi.
  5. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı alt alta yazmak yerine tek mesajda birleştirelim.

Droid tamir cpu her iki konfinizde de takılı olamalıdır.

Bütün diroidleriniz %90-%98 arasında otomatik tamir eder.

Tabiki siz yinede kendiniz kontrol ederseniz daha garantili olur.

Buradan da daha detaylı inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

55hunter55 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.