Bug / Oyun hatasi diroit hasar sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tgs781 tarafından 21 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tgs781

tgs781 User

merhaba göçebe adminim tavsiyeniz üzerine konuyu buraya taşıdım ayrıca resim paylaşımı hakkındaki yardımınız için teşekkür ederim.
    birinci resimde görüldüğü üzere ''diroitiniz yok edildi (22)''mesajı var ben 22 rakamını diroit hasar seviyesi diye düşündüm belki başka bir şey ifade ediyordur. diğer resimlerde ise apis ve Zeus hariç tüm irislerin aynı hasarda olduğu görülüyor çünkü diroitlerin hasar seviyesi %80 i geçtiği zaman hepsini aynı anda sıfırlıyorum kaldı ki o gün delta kapısı yaptım ve kapıya girmeden tüm diroit hasarlarını kontrol ettim sıfırlanacaksa kapıda diroitler çabuk 6. seviye olsun diye bu yüzden patlayan irisin %100 hasarlı olması imkansız. ayrıca diroitimin patladığını 3-4 saat sonra fark ettim bu süre içinde gemim birkaç kez patladı o yüzden irisin patladığı zamanki hasarla arsında fark olabilir. bu durum benim açımdan bir oyun hatası olarak görülüyor. şimdi diyelim ki diroit iade hakkım yok peki bu oyun hatası yüzünden benim diroitlerim sürekli patlayacak mı. ben aynı şeyleri supporta yazmaktan bıktım onlar böyle bir sorun varsa araştırmak yerine hep konuyu kapattılar. üstüne basa basa söylüyorum diroit iade hakkı istemiyorum bu hatanın bir daha tekrarlanmaması için sorunun giderilmesini istiyorum.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]