Diroit Lazer Topu Önerisi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 11batuu tarafından 17 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 11batuu

11batuu User

merhaba 16 kararısz lf4 14 normal lf4üm var droidlere sizce hangisini koymalıyım ?

Delipaltalı35 bunu beğendi.
  2. honk1

honk1 User

valla hocam bende de 20 kadar kararsız lf4 var normal lf4üm 7 adet ben diroitlere ağır konfide kararsızları koydum 1 adet de hiperplazmodit midir ondan var onu da koydum. Vuruşlarım çok yüksek de oluyor çok düşük de oluyor harbiden uçurum var arada. x1 de 2.5-3k ya yakın fark oluyor kararsızlardan mı kaynaklı bilmiyorum bazen 3 4 atış üst üste miss atıyor çok sinir bozucu :D ama yüksek hasar istiyorsan bence diroitlere koymalısın.

3. Kararsız lf-4 isimden de belli olduğu gibi hasar skalası epey geniş , yani çokta vurabiliyor azda vurabiliyor . Ben şahsen senin durumunda olsam droidlerime normal lf-4 leri koyardım . Kararsız lf-4 hasarı biraz şansa bağlı .
    Kararsız lf-4'lerin miss atma ihtimali daha fazla değil , bu konuda normal lf-4 ile aynı diye biliyorum . Sana öyle denk gelmiş bence :p

Delipaltalı35 bunu beğendi.
  4. kararlı en yüksek hasarı alabilmen için normal lf4leri droide atman lazım ama ben her atağa razıyım dersen kararsızları koy ama yüksek randıman alamazsın en iyisi hiç koymamak ben şahsen onlar yerine lf3 koyuyordum zamanında

5. 11batuu

11batuu User

teşekkürler

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuza yardımcı olan oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Kararsız LF-4 Lazer Topu; genel olarak isminden de anlaşılacağı gibi anlık savaş veya PvE haritalarında göstereceği hasar oranı stabil olmayabiliyor. Bunun için diroitlerinize LF-4 Lazer Topu kullanmanız daha yararlı olacağını düşünüyorum.

İyi Forumlar.

11batuu bunu beğendi.
  7. hp lf4 iyidir can verir.

11batuu bunu beğendi.
  8. honk1

honk1 User

aynen öyle bende 1 adet hp lf4 var yaklaşık 1k hp veriyor full olsa demekki +32 33k dp demek bence gayet güzel

11batuu bunu beğendi.
  9. 11batuu

11batuu User

anladım teşekkür ederim peki şu muhabbet doğru mu? mesela 3 yeni geliştirmeli lf4 çıktı ya magma yansıma ve hp bunların hasarı 230 küsür mü yoksa 16. seviyeye geliştirince mi o seviyeye çıkıyor

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirmiş olduğunuz Lazer Toplarının belirtildiği üzerine taban hasarı:
    LF-4 Magma Sondası: 230 Temel Hasar - 16 Seviye olması durumunda[+%7,5] +17,25 hasar bonusu eklenerek > 247,25 hasar seviyesine ulaşacaktır.
    LF-4 Yansıma Sondası: 230 Temel Hasar - 16 Seviye olması durumunda[+%7,5] +17,25 hasar bonusu eklenerek > 247,25 hasar seviyesine ulaşacaktır.
    LF-4 Hiperplazmoit: 225 Temel Hasar - 16 Seviye olması durumunda[+%7,5] +16,85 hasar bonusu eklenerek > 241,85 hasar seviyesine ulaşacaktır.

İyi Forumlar.

11batuu bunu beğendi.
  11. 11batuu

11batuu User

anladım çok teşekkür ederim bir soru işaretim kalmadı size de uygunsa kitlenebilir iyi çalışmalar

12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederim. Daha sonra sormak istediğiniz konuları oluşturup, cevap talebinde bulunabilirsiniz. Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.