Diroit şekil nasıl yapılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İnTerSections tarafından 12 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamün aleyküm forum ve milley kolay gelsin benim diroitim ve apis zeusum vardı AIIIZIIIII Bu şekildeydi irislerimi sattım diroite şekillerde sıkıyorum direk oyunu bırakasım gelmiyor elime böyle geçmesini nasıl yapacam IIIIZIAIII Bu şekilde istiyorum alıyorum satıyorum hiçbir zamandır olmuyor olmuyor IIIIIZIIIA Aynısı şekilde ters yapmış oyunu bırakasım gelmiyor kim yapabilir nasıl yapacam bi yetkili biri varsa seslensin bana ?

2. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

ben benimkinin nasıl dizili olduğunu bile bilmiyorum niye bu kadar takılıyorsunuz diroid dizilişine

3. işte oyun oynayasım gelmiyor direk oyunu bırakıyorum napabilirimki 2013 de IIIIZIAIII bu şekilde bi gemi vardı 7 24 saat oynuyorum ve hergün vs baskın iç savaş yapıyorum elimdeki şuan IIIIIZIIIA Var çok ğıcık oluyorum apisi yanına 3 tane iris geçsin geçmiyo

4. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

çok basit bir şey bu benim dikkatimi çekmedi bugüne kadar oyuna kestiğiniz yaratıklara kovaladığınız düşmanlara bakmanızı tavsiye ederim dizilimi değiştirme şansı yok diye düşünüyorum

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu işlemi yaparken her bir diroite farklı bir diroit tasarımı koymanızı öneririm. Böylece oyuna girdiğinizde diroit diziliminde harflerin farklı renklerinden hangi diroiti satacağınıza karar verebilirsiniz.
    Örnek vermem gerekirse IIIIIZIIIA da ilk I ya havoc, diğerine hercüles, bir başkasına spartan, bir diğerine demon koyarak hangi diroiti silmeniz gerektiğini saptayıp dilediğiniz kombinasyonları oluşturabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Eski

Eski User

Gerçekten çok büyük bir dert. Allah daha büyük bir dert vermesin kardeşim senin işin de zormuş.

Yargı ve takemyhard bunu beğendi.
  7. uzayl80

uzayl80 User

yaw arkadaş başka işinmi yok napcan ha za ha lAZ fark yok aralarında takılma öle şeylere kasılmaya bak sen boşver gitsin benimkilerde AIIIIIZ ne farkı var aralarında hepsi aynı işte :D

8. **PÖH**

**PÖH** User

adminim ben çok denedim supportta yardım edemez mi sence ?

oyuna giremiyorum direk sıkılıyorum o yüzden oyunu bırakmaya çalışıyor oynayasım gelmiyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2019
  9. İris dizilimiyle oyundan sıkılman saçma,biraz görevlerle uğraşırsan alışırsın.2013 teki darkorbitle şimdiki aynı değil.

10. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Bırakın kardeşim doktor kendine bırakın demiş bende ciddi birşey sandım.

11. _01_

_01_ User

ne acılar var bizde bizimkini dert zannediyoruz :)

Eski bunu beğendi.
  12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Maalesef support bu konuda yardımcı olamaz, ayrıca böyle gereksiz durumlar için açılacak her bilet diğer önemli problemlerin cevabının gecikmesine neden olacaktır. Lütfen böyle durumlarda support'u meşgul etmemeye özen gösterelim. Anlayışınız için teşekkürler. :)

İyi forumlar.

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Depoda satarak istediğin sıralı dizilimi ayarlayamazsın. Sen satıp aldıkça sistem dizilim oluşturacaktır. Yani istediğin şekilde yapman çoookk büyük bir şans eseri anca olur. Bence hiç satıp yeniden almakla uğraşma dizilim şekline odaklanma :) :D

.Paradoks. bunu beğendi.
  14. Tm adminim tşk ederim bu konuyu kilitliyebilirsin :)

15. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.