Öneri Diroit seviyesini gösteren (ÇİRKİN SAYI) Arayüze eklensin.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZAHİЯ tarafından 18 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Diroit seviyesini gösteren sayı ara yüze eklenmelimi ?

1. ARAYÜZE EKLENMELİ

57,1%
  2. BÖYLE DAHA İYİ

42,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Bildiğiniz üzere 1 yıl önce diroitlerin yanına diroit seviyesini gösteren sayı eklendi foruma kaç kez konu açtım artık arayüze göster gizli diye bir seçenek eklenmeli burdan yetkililere duyurulur.
    Oy verenlere şimdiden teşekkürler.

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar...

ZAHİЯ bunu beğendi.
  3. Bykurt21

Bykurt21 User

Arayüz derken neyi kast ediyorsunuz anlamadım ?

ZAHİЯ bunu beğendi.
  4. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Ayarlar kısmından bahs ediyorum arkadaşım.

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

ya zaten o sayıların anlamını halan anlamış değilim bence de ekranda gereksiz yer kaplıyor droitlerimin seviyesinden bana ne anlık olarak hangarda görebiliyorken oyun ekranında gözükmesi bence de saçma

ZAHİЯ bunu beğendi.
  6. Pet tasarimi kullanan dusmanin pet seviyesini nasil bileceksin? Onceden tasarim yoktu kanatlara veya eklere bakarak anliyorduk ancak bu suan imkansiz.

ZAHİЯ bunu beğendi.
  7. kazanova

kazanova User

Böyle şeylere takılmayın.Oyunda düzeltilecek bir dünya iş var.
    (Not: +1 rey verdim)

8. oben

oben User

şimdi bir insanın burnu kambur diye ne iş gördüğüne bakmadan kesmekmi lazım.öncelikle ne işe yaradığını bilmeyenler bir öğrensin ondan sonra çirkin desin..gerekli bir gösterge ve kalmalı..

-Star- bunu beğendi.
  9. DraydiBoy

DraydiBoy User

Söylediğin şey çok saçma sen düşmanına petine göremi sıkıyorsun :D o zaman benden kaçarsın 20 seviye :p:p ben bendi adıma söylüyorum ne düşman pet seviyesi zaten konu bu değil de nede dıroit seviyesi umrumda önüme gelirse keserim :D ya da kesilirim
    zaten adam komple kalksın demiyor ki nasıl ayarlarda düşman oyuncuların droitlerini göster yada sadece benimkini göster diye bir tik var - ayar var adam da diyor ki bu sayıları ben kendi ekranımda görmek istemiyorum gizlemek istiyorum tarzında diyor

10. Kesinlikle olumlu bakmıyorum bir droit tamir cpusu takmak çok mu zor? Zaten arayüz gereğinden fazla dolu.

11. Eskiden Petin yanında seviyesi yazmadı şimdi yazıyor tam bir saçmalık. Gereksiz ayrıca.

12. Prophecy

Prophecy User

Aynen ortada oynayacak oyuncu yokken çok önemli bir fikir(!)

13. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Beyler ben sadece ayarlar kısmında bir tik olsun diyorum herkezin ekranı ayrı isteyen açsın isteyen kapatsın çünkü baya kötü görünüyor .

Verdiğiniz Destekten Dolayı Herkeze Teşekkürler

14. ayarlardan kapatılabilmeli aslında

15. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.