diroit tamir cpu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HuseyinKontas tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba,

Diroitlerimden ikisi %97 hasarda. Diroit tamir CPU ( elit ) her iki konfigurasyonda da takili, ancak tamir yapmadi. Otomatik tamir icin %97 den sonra bir hasar daha mi almasi gerekili?

2. ya arkadaşlar güvenmeyin bunlara benim irislerim patladı iki kere bu cpu yüzünden kendiniz 60 70 olunca tamir edin

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Droit Hasarı ve Tamiri Hakkında
    Her patladığınızda droitleriniz maalesef hasar puanı alır .Bu hasar (yoket) %100 olduğunda Droidiniz patlar ve kullanılamaz hale gelir.Bu yüzden hasar %100 olmadan mutlaka tamir etmelisiniz . (Dalgınlıkla unutma ihtimalinize karşı riske etmemeniz için ben size hasarınız %97 olduğunda mutlaka tamir etmenizi öneririm)

• Uridium ile alınan Diroitler (irisi,apis,zeus ) için tamir fiyatı normal bir oyuncu için 500 Uridiumdur VİP müşteriler için 250 Uridiumdur.Eğer Tamir Kuponunuz varsa önce tamir kuponunuz harcanır.
    • Flax Droidinin tamiri ise kredi ile yapılır tamir ücreti 12.500 Kredidir.
    • Droidinizi Tamir ettiğinizde 1 seviye aşağı düşer ,droit puanı toplayarak tekrar yükseltebilirsiniz
    İyi Forumlar.

4. Merhaba forum mod,

Benim sorumun cevabi burada nerede acaba?

Sorum su; elit diroit tamircisi diroiti nezaman tamir eder?

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Geminizde Bu şartlar mevcut ise;
    • Uridium ile alınan Diroitler (irisi,apis,zeus ) için tamir fiyatı normal bir oyuncu için 500 Uridiumdur VİP müşteriler için 250 Uridiumdur.Eğer Tamir Kuponunuz varsa önce tamir kuponunuz harcanır.
    • Flax Droidinin tamiri ise kredi ile yapılır tamir ücreti 12.500 Kredidir.

Tamir Cpu ,hasar %97 üzerine çıktığında otomatik tamir etmektedir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.