Bug / Oyun hatasi DİROİT TAMİR CPU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ____furkan™ tarafından 14 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Diroit Tamir CPU Bug/Oyun Hatası

1. İris'lerin Oyun Parası olan Uridium yada geri verilmesini taleb ediyorum.

100,0%
  2. İris'lerin Oyun Parası olan Uridium yada geri verilmesini taleb ediyorum.

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Bana Hak verenler ( Sorun Düzeltilmedikçe Aynısı Sizin Başınızada Gelebilir.)

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Vermeyenler

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi Günler!
    Diroit Tamir CPU denen bir icat var ve Diroit'lerin %98 Hasara ulaştıgında hasarın iyileştirileciği yazıyor. Ben buna güvenerek hasara bakma gereği bulunmadığımdan şuan ( 8 irisim ) yok olmus durumda bunun sorumlusu, hatası ben miyim ? yetkili kişilerden acilen yanıtlanmasını bekliyorum...

Diroit Tamir CPU'un kaldırılmasını istiyorum.

✖.Ĉ.υ.я.Ĉ.υ.η.λ.✖™

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Burayı okuyunuz kullanımında hata yapmadığını düşünüyorsanız supporta yazın gerekeni yaparlar.

Droit Tamir CPU ve Kullanımı Hakkında
    Eğer hasar takibinizi yapmayı unutuyorsanız ve droitlerinizin patlama riskini ortadan kaldırmak istiyorsanız size önerimiz Droit Tamir CPU kullanmanızDroit Tamir Cpularınızı geminizin ve hatta hangarlarınıdaki diğer gemilerinizi her iki konfigürasyonundaki ekstralara yerleştirmelisiniz.

• İki türlü tamir cpu vardır
        • DRO1-CPU Kredilik olan
        • DRO2-CPU Uiridiumluk olan.
    • Dükkan>Ekstarlardan Satın alabilirsiniz veya Açık Arttırmadan ihale yoluyla kazanmayı deneyebiliriniz.

DRO1-CPU Diroit tamir CPU'su. Dükkan > Ekstralardan Kredi ile alınır 150.000 Kredi bedelidir.Diroitlerde %70 hasar oluştuktan sonra tamir etmeye otomatik olarak başlar. Kullanılma Şekli donanımdan "Ekstralar" bölümüne koyulur, CPU’nun kullanılabilirliği 8 tamirattır.
    • Dikkat Bu CPU yu droit hasarınız %70 e ulaştıktan sonra gemi ekstralarınıza yada Droitlerinizin yuvasına koyarsanız bir işe yaramaz .Droit Hasarınız %0 iken koymanızı ve hiç çıkarmamanızı öneririz.
    DRO2-CPU Diroit tamir CPU'su. Dükkan>Ekstralardan Uridium ile alınır 15.000 Uridium bedelidir.Açık Arttırmada teklif vererek alma şansınızda vardır. Diroitlerde %97 hasar oluştuktan sonra tamir etmeye otomatik olarak başlar. Kullanılma Şekli : Donanımdan "Ekstralar" bölümüne koyulur, CPU’nun kullanılabilirliği 32 tamirattır .

Tamirat Ücreti
    Her iki DROİT TAMİR CPU su Droitlerinizi tamir yapabilmesi için yeterli miktarda TAMİRAT ÜCRETİ olmalıdır.
    • Flax için flax başına 12.500 Kredidir
    • İris,Apisve Zeus için tamirat başına varsa önce tamir kuponunuz ,tamir kuponunuz yoksa uridiumunuz olmalıdır.Droit başına 1 tamir kuponu veya 500 U gereklidir,eğer VİP üyeliğiniz varsa tamir ücreti 250 U olacaktır.

Diroit tamir cpusu kullanımı:
    ilk önce yukarıda bahsettiğimiz iki adet diroit tamir cpsundan birine sahip olmanız gerekmektedir. Satın aldığınız diroit tamir cpusunu ekstralara yerleştirmeniz gerekir ve bunu HER İKİ KONFİGÜRASYONDA yapmanız gerekir.

Ayrıca şu hatalara düşmeyin Cpu yanlış kullanırsanız Droitlerinizin yok olmasına neden olabilirsiniz.

• Her iki Konfigürasyonunuzun ekstralarına takmalısınız eğer birden fazla hangarınız var ve aktif kullanıyorsanız o hangarlarınızdaki her iki konfi. ekstralarınada takınız.
    • Tamirat Hakkı ne kadar kalmış buna mutlaka bakınız .Oyun ekranınızdaki hızlı erişim yuvasında CPU düğmesinde Droit Tamir CPU nuzun ne kadar tamir hakkı kaldığını görebilirsiniz
    • Yeterli Tamir Ücretinin olduğundan emin olmalısınız
    Burayı okuyunuz kullanımında hata yapmadığınu düşünüyorsanız supporta yazın gerekeni yaparlar.

İyi Forumlar.

3. Teşekkürler konu yardımı için ama hata yaptığımı düşünmüyorum ve yeterli Uridima sahip olmama rağmen

4. Eğer cpuyu kullanırken hiç bir yanlışlık yapmadıysanız support ile iletişime geçin.

____furkan™ bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

Normal koşullarda yani doğru kullanımda gerekenler de tam ise sorun yaşanmaması gerekiyor. Fakat durumu anlaşılır şekilde support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

____furkan™ bunu beğendi.
  6. evet arkadaşlar kullanımda bi sorun yok teşekkürler hepinize değerli yorumlarınız için :)

7. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.