Diroit Tamir Cpu2

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ♪мσятαℓяєѕιѕтαη¢є♪ tarafından 16 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar , Açık arttırmadan 15.000U Değerinde ekstra satın aldım ancak kullanımı hakkında hiçbir bilgim yok .

Ben farketmeden % kaç hasar olunca otomatik tamir ediyor ve bunu aktifleştirmek için hangardan ekstralar bölümüne koymam yeterli mi ? Ayrı bir işlem gerektiriyor mu ?

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Droid Tamir CPU, droidlerinizin hasarı azami seviyeye (%100'e) ulaştığında devreye girerek otomatik olarak tamir eder. (Aşağıdaki fotoğrafta görebileceğiniz gibi) Ancak CPU'u yerleştirmeden önce bütün droidlerinizi tamir etmiş olmanız gerekmektedir. Aksi halde droidlerinizin bir kısmının hasarı %100'e ulaşsa da kalanı ulaşmadığı için CPU devreye girmeyecektir. Kişisel tavsiyemse tedbirli olmak adına droidlerinizi düzenli olarak kendinizin tamir etmesi olacaktır. Ancak yukarda belirtmiş olduğum gibi CPU'nuzu da kullanabilirsiniz.

Son bir tavsiye olarak da Açık Artırma'dan kredi ile alabileceğiniz malzemeleri uridiumla almamanız olacak. Uridiumunuzu kredi ile alamayacağız malzemelere saklamanızı öneririm.

Konunuzu yeni başlayan arkadaşlara da yardımcı olması adına daha uygun bir bölüme taşıyorum.

Konu hakkında başka sorunuz yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2019
  3. Teşekkürler kilitlenebilir .@Minerva

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.