Diroit Tamir Uyarı Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaL^^РОССИЯ tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Uyarı sistemi fikir beyanı

1. Uyarı sistemi olsun istiyorum

oy sayısı 5
    62,5%
  2. Uyarı sistemi olmasın

oy sayısı 3
    37,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Arkadaslar.....
    Oyunca bazen cok uzucu olabilen sey sınırlı derecede cpu slot oldugu icin bircok arkadasımız diroit tamir cpu takamamakta....ve aynı zamanda bende sınırlı slot oldugundan kullanmamaktayım ve 8 iris birden kaybetmek uzucu oluyor..!!

Benim fikrim şu ...: Diroitler son patlama seviyesine geldiginde son uyarı olarak

1- Diroitler üzerinde tamir işareti cıksın..
    2-Diroitler renk degiştirsin...
    3-gemi negatife yakın normalininden farklı bir renge donuşsun
    ve bunun gibi benzeri reaksiyonlar ve elbette bunu sadece gemi sahibi degil herkes gorebilsin ki son saldırı oldugunda oyuncu o zaman dirotleri kaybeder..!! bu uyarı sisteminin faydası oldugu kadar oyuncuya zararlarıda olacak... örnegin herkes gorebilecek irislerin son anında oldugunu ve son bir saldırı olursa irisler kaybedilecek..!!! ama öte yandan oyuncu bunun farkına varıp dioritleri tamir edecek veya uridium alıp tamir etmek zorunda kalacak erken uyarı ile..!!!

2. Captivity

Captivity User

Evet bencede slottan tasarruf etmek ve uzun sürede iris yapan arkadaşlarımızın emeklerinin gitmemesi adına böyle birşey gerçekleşmeli

3. Daha önce böyle bir konu açıldı.

4. şimdi diroit tamir cpu bunu çöpemi atıyorsunuz bu cpu varken bu tur seyler saçmalıktır gemiye takacan cpu o tamir edecek sende takip edip yada elle tamir edecen o kadarınıda yapın artık herseyı otomatiğe bağlamayın arkadaslar

5. Benim eski konu...

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  6. Ancasin

Ancasin User

Her kesildikten sonra hangara bakarsanız diroitlerinizin patlaması diye bir ihtimali yok etmiş olursunuz ve diroit tamir cpu ya ihtiyacınız da kalmamış olur aslında ;)

7. Droit Tamir CPU'nun içinde yanlış hatırlamıyorsam tam 32-yazıyla otuz iki- adet tamir hakkı var. Yahu ben birkaç aydır bu CPU'yu kullanıyorum ve şuanda daha içinde 25 tane hak var, nasıl içindeki hakları kısa sürede bitirebiliyorsunuz?

Elbette eninde sonunda bitecek, ama bitmeye yakın yeni bir tane daha alırsınız, zaten bu CPU'lar ucuz fiyatlarla alınabiliyor.

Üstelik böyle bir konu da varmış.

Eyuplu3 bunu beğendi.
  8. konu kilit benim konum bunu kapsıyor

9. Merhaba ,

Droit hasar uyarısı ile ilgili daha önceden açılmış konular var. Desteklerinizi bu konulardan devam ettirebilirsiniz.

Kilitlemesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.