Diroit tamircisi CPU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Chaorrupted tarafından 6 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba çok merak ettıgım bilgi almam gerektiğini düşündüm , soruya geçeyım

Bu diroit tamircisi cpu 2 yi aldım açık arttırmadan bi kaç tane . 32 tamir kuponu bulunmakta ve otomatık de tamir ediyor. Ben ekstralarıma bunu ekledıgımde artık kafam rahat mı olacak? diroit tamir etme sıkıntısı bitecek mı? yoksa başka bir şeye mı yarıyor bu CPU lütfen yardımcı olunca cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

2. Droit tamir cpusu 2'yi ekstralara takınca droitlerin hasarı %97 olduğu zaman otomatik 1 tamir kuponuna(tanesini) tamir kuponu yoksa 500 uridiuma tamir eder bir nevi kafanız rahat olur doğru ama cpunun tamiri gerçekleştirmesi için ya tamir kuponu yada uridium olması lazım yoksa işe yaramaz kaza oluşabilir.

3. Merhaba ,

Ben biraz klasik yaklaşımda olduğum için bir çok şeyi manuel kullanırım. Yani droid'lerin hasarlarını belli aralıklarla kontrol edip kendim tamir ederim.

Droid tamir CPU kullanacaksanız kaç tamir hakkı olduğunu ve ayrıca yine de droid hasarlarını belli aralıklarla kontrol etmeniz iyi olacaktır.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Bazen buga girer ve 97 de bile tamir etmez ve sende fark etmezsen BOOOOOM !!! İşte ben bu yüzden tamir cpu 1 kullanıyor ve işimi garantiye alıyorum :D

Tabi ara sıra diroitlerimide kontrol ediyorum. Yani bunlar iris kolay alınan bişey değil ki boşver nolacak diye bilesin :D

Ah keşke şu droit hasarlarını kaldırsalar :(

5. Diroit Tamir CPU 2 yi gemine taktiğin an aktiflesir. Hasar %100 olunca tamir eder. Ama ben CPU 1 i kullanıyorum. %70 te tamir ediyor o. O tamir edince de manuel olarak Apis Zeus u tamir ediyorum. Sis bilirsiniz :D

6. Teşekkurler fakat diroit tamirci cpunun kendine ait 32 kuponu var diye biliyorum? .d
    Yorumunuz için teşekkürler
    Aynen keşke hasar kalksa :)
    Tavsiyeniz için teşekkürler

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Başka bir sorunuz var mıdır? Yok ise konu kilitlenecektir.

CPU ile ilgili bilgiyi burada da bulabilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. Yok kilitlenebilir teşekkürler...

9. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konu Sahibi isteği gereği kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.