Diroit Tamiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ιяяєѕιѕтιвℓє(αgα) tarafından 5 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi Viplere özel crediyle diroit tamiri var.VİP olmayanlara ise 500 uri , sizcede çok degıl mi ?
    Vip olmayanlarada crediyle olsun ama 100.000 -200.000 arası Credi olsun millet o kadar emek harcayıp 10 iris 8 iris yapıyor parası kalmayınca da düşmanlar gelip gemiyi patlatıyor bu sayede bütün emek boşuna gidiyor ... Lütfen crediyle yapın

2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

kardeşim özel günlerde kutu topla dediğin şeye gerek yok ama yeni başlayanlar için uygun
    bunun yöntemi özel günlerde kutu toplamak cadılar bayramı yılbaşı vb.
    Bu kutulardan hep tamir kuponu çıkar bende 130 küsur var

3. DarkLaNDeS

DarkLaNDeS User

Aynen katılıyorum sana droit 500 uri yerine 50uricik yada krdyle yaparsanız cok makbule gecer onca insan var dk başı batlatıp duruyolar pet zaten dk başı batlıyor ona giden uriylede droide verirsek biz nasıl oynucaz Gereni yaparsanız cok memnun oluruz saygılar..

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

VALVE ye katılıyorum ilk başlarda zorlanacaksın ama zamanla tamir kuponu birikecek ve droitler için uridium vermene gerek kalmayacak. Bende şuan 1500 küsür tamir kuponu var. Bunları hep özel günlerde kutu toplayarak kapı açarken galaxy gatesten çıkartarak yaptım.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak vip üyelerde irislerini tamir ederken eğer ki ellerinde tamir kuponu yoksa onlardan da sizin gibi uridium kesilmektedir.
    Vip olmayan üyelerde de eğer ki tamir kuponu varsa onlar tamir kuponu ile tamir ettirmektedirler.

İyi Forumlar

6. Bence 500 Uridium gayet güzel bi rakam.Crediyle olursa denge bozulur hele 200bin credi..
    Özel günlerde kutu toplayarak tamir kuponu elde edebilirsin.Bu yüzden olmamalı diyorum.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.