diroit tasarımı indirimleri?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jackdaw tarafından 19 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jackdaw

Jackdaw User

Merhabalar, diroitler hala indirime giriyor mu? Giriyorsa sizce ne zaman girer?

2. Merhaba,

Eğer yanlış anlamadıysam dükkandaki diroitler veya diroit düzenlerine gelen indirimlerden bahsediyorsunuz, eğer yanlış anlıyorsam lütfen düzeltiniz beni ve daha açıklayıcı yazabilirseniz sevinirim.

Bu gibi indirimler sistem tarafından geliyor ve bizler bilemiyoruz, ama dikkat ettiğim kadarıyla uzun zamandır gelmiyor.

İyi forumlar..

Jackdaw bunu beğendi.
  3. Jackdaw

Jackdaw User

Aynen diroit düzeninden bahsediyorum, yanlış yazmışım :)
    Sizce hangi tasarımı almalıyım kasılmak ve kapı için?

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Bence konu başlığınızı değiştirelim ve diğer arkadaşlardan da hangisini almanız adına yardım isteyin ( böyle konu içeriği farklı gibi duruyor :) )

Ayrıca yine bence önce kalp alın ama diroit tasarımlarına güçlenmedin kesinlikle uridium harcamayın.

İyi forumlar.

5. Jackdaw

Jackdaw User

8 iris 7lf4 venom pet falan var kalp düşünüyorum bende. Başka yorumlar bekliyorum

6. Kapı yapıyorum demişsin burgu ardından çift ok veya güve iyi gider

7. Jackdaw

Jackdaw User

Kalp aldım arkadaşlar, konu kapanabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.