Diroit tasarımı nasıl elde ederim ve nasıl devam etmeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Draboy tarafından 29 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Draboy

Draboy User

8 iris 1 apisim var gemim venom 4 lf4 üm var gerisi full lf3 ama pve için full spectral lancer 3 ve 4 lf4 kullanıyorum diroitlerde de full lf3 var petim 6lvl bir miktar para yüklemiş olsam da daha fazla yükleme gereği görmüyorum ama diroit tasarımları baya bir uçkun bunları normal para yüklemeden nasıl kolayca alabilirim ve bu gemi silahlar ve diroitler ile daha ne yapabilirim 1-3 veya 1-7 de ara sıra kristallon kesmekten başka ?

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Droit tasarımlarını payment şeklinde alabilirsiniz ve bazı özel günlerde kapı yapımı karşılığında verilebiliyor. Bu Droit tasarımları sadece estetik için olduğu için 2. planda kalabilir. Havoc ve Hercules üzerine yoğunlaşıp önce Havoc ardından Herculesi tamamlamak stratejik açıdan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    Geminiz ile ne yapabilirsiniz konusuna gelirsek kristallon kesmek iyi bir fikir olabilir fakat başka şeylere öncelik verebilirsiniz. Mesela kutu veya palladium toplamak. Böylece Havocları daha hızlı şekilde tamamlarsınız ve bir an önce Hades kapısına yönelirsiniz. Spartanlar için belirli sayıda hammadde topladıktan sonra Hercules'e yoğunluk verirsiniz yani Kappa kapısına.
    Bu kapılardan belirli sayılarda korsan kutuları düşüyor ve böylece LF-4 ve Zeus gününde Zeus parçası kazanma şansınızda olur.

İyi Forumlar...

3. Draboy

Draboy User

Palladium toplamayı bir türlü çözemedim korsan haritasında kamuflajım gidiyo ve tek başıma da gelen npc leri kesemiyorum yani nasıl toplanıcak hala bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim ve evet havoc ve herculesi tamamlamaya çalışıyorum aslında ilk havocumu dün aldım :D önümde daha uzun bir yol var.

4. GREED

GREED User

Keşke dün almasaydın da pazar günü alsaydın.
    2 tane verecekti :/
    O arada o gemi ile çok rahat korsan kesebiliyor olman lazım.

5. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Pazar günü galaksi kapıları ödülleri x2 fazla olabiliyor genellikle (x4 mermisi ve uridium aynı). x2 günlerinde kapıları tamamlamanızı öneririm. 2 havoc alabilirdiniz böylelikle :).
    Öncelikle palladiumu 5-3 te toplamanızı öneririm. Haritaya girdiğinizde doğruca palladium toplanan yere iniyorsunuz. Etrafınızda az yaratık olacak.Bunları kestikten sonra rahatlıkla palladium toplayabilirsiniz :).

İyi Forumlar...

6. Draboy

Draboy User

aslında dün gece yaptım haberlerde 2x gg ganimeti yazıyordu dedim tamam son bosstaydım yapayım dedim bi baktım normal ganimet verdi ben de bi şaşırdım ve baya sinirim bozuldu neyse yapıcak bir şey yok

Dediğim gibi dün gece 00:00 da başladım son bossu kesmeye ama genede 1 havoc verdi üzülmedim değil ama yapılacak bir şey de yok sanırım sağlık olsun :/

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Temmuz 2017
  7. Arkadaşların dediği gibi ya palladium toplayarak yada katlayıcı alarak pvpde kutu toplayarak uridium ve gg kasabilirsiniz.Kristallon keserek artık oyundan bişeyler yapmak pek mümkün değil ayrıca arkadaşın da dediği gibi o gemi ile korsanları çok rahat kesebilirsiniz.

8. Draboy

Draboy User

sıkıntı olan korsan gemisi değil zaten kendi şirketimden insanlar veya düşman şirketler her türlü saldırıyo o sıkıntı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.