Diroit tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve siyahbereli1993 tarafından 8 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gece galaksi kapıları çift kat ödül olmasına rağmen zeta kapısından bütün ödüller 1 kat geldi bu konu düzeltilicekmi bi modaretör bilgi verebilirmi

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu durumu Support a bildiriniz. Eğer mağduriyetiniz var ise size yardımcı olacaklardır.

iyi forumlar.

3. mesaj attım ama dönüş olmadı

4. aynen bende mesaj attım ama dönüş olmadı

5. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Support ile iletişime geçmiş olduğunuz maili kontrol ediniz.

iyi forumlar.

6. birde konuyla alakalı değil ama formda aradım bulamadım sunu değiştirirsek mevcut hesabımız olduğu gibimi geçiyor yoksa yeni hesapmı açılıyor. ayrıca ben joygameden giriyorum oyuna darkorbit sitesinden giriş yaptığımda böyle bir kullanıcı yok diyor

7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Farklı bir sunucuya geçerseniz mevcut eşyalarınızı o sunucu da kullanamazsınız. Değişim halinde diğer sunucuda sıfırdan başlamış olursunuz.

Joygame den haricin de giriş için Support ile iletişime geçiniz. Forum üzerinden herhangi bir işlem yapamıyoruz.

iyi forumlar.

8. geçen hafta suppota yazdım ama cevap alamadım

9. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

İletişime Geçtiğiniz Mailinizi kontrol ediniz. Bazen mailler önemsiz maillere düşebiliyor.

iyi forumlar.

10. baktım yok tekrar göndereyim

11. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

uyuyor olabilirler.. rahatsız etme adamları Allah Allah.. Deli mi ne?

12. uyuyor olabilirler.. rahatsız etme adamları Allah Allah.. Deli mi ne?
    ;):)

13. ;):)

14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konuyla ilgili kod dizini yazımı devam etmektedir. Lütfen sabırla bekleyiniz.

İyi forumlar.

15. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

modum sen şu supporttakileri tanıyorsan bi kulaklarını çekiver. Benim mesaja bir haftadır cevap vermiyorlar:eek:

16. -sonfetih-

-sonfetih- User

KUIPER BUGN HERCÜL VERİYORMU ÇIKMA ŞANSI VARMI

17. hala kodmu yazılıyo 1 hafta olduda sayınnn mod daha ne kadar sürecekmiş bir bilgi varmı

18. -1-1-

-1-1- User

s.a adminim bu hafta kuıper diroit vereçek mi ya yüzüksüz yapıyoruz 6 huvuc var 4 kaldı verseler de oyundan sevk alalım ya 3 aydır gelmiyor bu etkinlik hep delteye geliyor o da yüzük verüyor

19. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Sormak istediğiniz herhangi bir soru için geçmiş konulara yazmak yerine yeni konu açabilirsiniz.

Sorunuza gelince henüz haftasonu kapı etkinliği başlamadığından, kapıların verdiği ödüller konusunda herhangi bir bilgi yok. Etkinlik başladıktan sonra ödüller, oyunculara forumda duyurulacaktır.

İyi oyunlar.

20. Kuiper kapısından Havoc ve Hercules çıkıyor bu haftasonu.

Kuiper Kapısı ==> Harika diroitler - Havoc, Hercules, Elite Demon ya da Silver Demon

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ağustos 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.