diroit tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ambitionz_Az_A_Ridah tarafından 13 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bi sorum var havoc tasarımı tüm diroitlere takmayınca vuruşa etki etmiyor ama herkules etkisini 1 tane bile olsa gösteriyor.bazı oyuncuların havoc ve herkules tasarımı aynı anda kullandığını görüyorum mesela 5 havoc 5 herkul bi konfide karışık olarak .Bu şekilde dizince 5 tane havoc vuruşa etki ediyormu ?

2. Merhaba ,

O şekilde yapanlar etkisi var düşüncesi ile yapıyordur fakat havoc'ların bu şekillerdeki kullanımında etkisi yoktur. Ancak bu durum hercules için farklı yani kalkan gücü artışı her hercules takılı droit için çalışır. Farklı olarak full hercules olunca hem kalkan fazla hem darbe puanı artar.

Havoc'larda ise full havoc olunca droitlerdeki lazerlerin vuruşu %10 artıyor.

İyi forumlar.

3. serverde herkes böyle geziyo :)
    teşekkürler modum gerekli cevabı aldım konu kilitlenebilir.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kıyamet Smoduma cevaplarından dolayı teşekkür ederim. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.