Diroit uçuş düzeni satın alındı: F-02-AR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZQRBEY tarafından 18 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZQRBEY

ZQRBEY User

[​IMG]Diroit uçuş düzeni satın alındı: F-02-AR
    aldım fakat daha hangarımda yok nedenini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz birde tasarımdan golabal türkiye desenli gemi aldım oda gelmedi hangarıma golabal gemi yok elimde ondan olabilirmi ? yardımcı olursanız sevinirim [​IMG] resimde oldugu gibi

bildiğim kadarıyla 6 diroit olmadan uçuş düzeni kullanamazsın

Teşekker ederim her 2 cevabada deniyecem 6 diroit de deniyecem

PEKİ BU TASARIMDAKİ TÜRK BAYRAKLI GLOBAL GEMİYİ ALDIM TAM OLARAK DÜKKANDAN HANGİ GEMİYİ ALMAM GEREKİYOR O TÜRK BAYRAKLI GEMİNİN TASARIMINA UYGUN OLARAK ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ocak 2018
  2. G-CHAMPION

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle belirtmek isterim ki tasarımın gelmesi için, geminin kendisi sizde olmalı. Çünkü biri gemi, sizdeki ise tasarım. Gemi olmadan neyi boyayacaksınız gibi düşünebilirsiniz.G-Champion gemisini almalısınız.

Uçuş düzeni gelmediyse, destek birimi ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. ZQRBEY

ZQRBEY User

Teşekkür ederim sorunlar çözüldü :)

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözülmesine sevindim.Ayrıca konunuzun başına da çok küçük, ancak istenmeyen bir kaza geldi. Şahsen yaptığım bu hata adına da özür dilerim.

Sorunlar çözüme kavuştuğundan, kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar, iyi oyunlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.