diroit uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WightPro tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WightPro

WightPro User

kredilik uçuş düzenlerinden hangisini tavsiye edersiniz

2. Ok uçuş düzeni. Lazer hasarı %3 düşüyor ama roket hasarında %20 artış oluyor.

3. Leonov iseniz bende ok uçuş düzenini tavsiye ederim.Fakat vuruşunuzz 4k falan ise X de alabilirsiniz.

4. Merhabalar,

Bence kalkan duvarı uçuş düzenini alıp yanına açık arttırmadan alınabilen hasar destek alırsanız,uçuş düzeninin azalttığı hasarı telafi etmiş olursunuz.Roketin hasarını arttırmak içinse seprom ile besleyebilirsiniz.Ama arkadaşların tavsiye ettiği ok uçuş düzenini de rahatça kullanabilirsiniz.

İyi forumlar

5. Bence ok uçuş düzenini kullanmalısınız. Verdiği %3 lük lazer hasarı düşüşü o kadar da büyük bir değer olmaz. X oluşumunu almanızı tavsiye etmem. Bence x oluşumu tam bir fiyasko , %5 hasar ve %5 tp bonusu için asla şeref puanından vazgeçmem. Şeref puanı rütbe sisteminde etkili ayrıca 500 000 şeref puanı yaptığınız zaman hammadde satış fiyatları tavan yapıyor :) yani bugün %5 fazla vurmak için yarınki albaylıktan olmayın derim :)

6. Zeta vs yapamyacakss alabilir bi tallondan gelen seref nedirki :D Ayrica zaten suan icin seref ole kolay kasilmaz hic kamsasin daha iyi ilerde 3 zeta acar yapar sonra 500 u gecer.Tabi lazeri az vuruyosa gerekesiz

7. WightPro

WightPro User

gemim goli 4k 3.5k atıyorum. 4 iris var ok kullanıyorum. kapı yapmıcam sadece kasılmalık için. hepsinin bir - yanı var hiçbirinide kullanmayailirim hepsini aldım kredilik olanların ok güzel gibi geldi

8. Ok uçuş düzeni kredilik olanlar arasında en sevdiğimdir Enforcer veya Revenge ile -%3 hasarı da kapatırsınız. Roketleri de Seprom veya Promerium ile geliştirirseniz gayet güzel bir bonus elde edersiniz :D

9. WightPro

WightPro User

bende öyle yapıyorum gayet güzel saol cevap için :)

10. Ne demek görevimiz :D :D
    İyi oyunlar

11. Merhaba ,

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

12. WightPro

WightPro User

Başka sorum yok kilitleyelim adminim.

13. Merhabalar,

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenebilir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.