Diroit Uçuş Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve shiganshinaiii tarafından 14 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. En ideal diroit dizilimi hangisidir

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Dirotlerin dizilime şekli ve sırası size ekstra bir bonus sağlamaz. Görsel olarak kendi tercihinize bağlı istediğiniz şekilde dirotlerinizi dizebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. bonus sağlıyorlar

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Böyle bir durum söz konusu değildir, sadece söylentiden ibaretdir.

İyi forumlar.

5. DUMAN.

DUMAN. User

Dizilim derken düzenlerden bahsediyor sanırım arkadaşımız .

En ideal uçuş düzenleri geminin seviyesine bağlı olarak değişmektedir elmas yeni başlayanlar için idealdir , burgu da aynı şekilde hasarınızı çok fazla arttırdığı için kullanabilirsiniz

.Kuasar. bunu beğendi.
  6. kesinlikla burgudan şaşmayın derim yaratık kesmek istiyorsanız,güve yi almama gibi bir durum söz konusu değil zaten kapılarda eziyet çekmek istemiyorsan alacaksın.

7. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Arkadaşımızın dirotlerini dizilim sırasını sorduğunu sandım, sorunun aslını daha sonradan farkettim :)

Yanlış anlaşılma için kusura bakmayınız. Geminizin durumunu yazarsanız size daha faydalı öneri sunabiliriz.

İyi forumlar.

8. Ben yanıl ifade etmişim sanırım kendimi :) Gemim Venom ve kalkan hız lf 4 hepsi yeterli sayıda sadece konfigürason ve diroit düzeni önerisine açığım

9. Ketolar

Ketolar User

Lf4 leri her zaman droitlerine koy böylece daha çok bonus sağlarsın. Full hız koy iki konfine de çünkü üç aşağı beş yukarı pek güçlü değilsin belli o yüzden hız ile ağır konfi yapmana gerek yok. Düşman oyuncudan kaçabilmen için hızını hep en yüksek tutman gerekiyor.

10. uzayl80

uzayl80 User

yarı lazer yarı kalkan irislere koy yarı hız yarı kalkan gemiye koy standart konfi
    kalp burgu güve elmas bunlar öncelikli uçuş düzenleri npc için bariyer düzen tavsiye ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.