diroit uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve λλ•Ц•S•C•Д•Я•T•Ξ•S tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar kararsız kaldım güve mi , kıskaç mı , yengeç mi yoksa kalp mi ? :)

2. ilk üçüş düzeni olarak tavsiyem kalptir ama sağlam vuruosan bide baskına sık gidiosan güvede olabilir

3. 4,5 5 k arası vuruom :D

Son düzenlenen: 23 Haziran 2014
  4. Kalp Veya Güve :)

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

1.yi kap al 2.yide güve

6. ilk olarak kalp almani tavsiye ederim bir süre kalp ile kasil ve eksiklerini tamamlamaya çaliş ondan sonra güve alirsin

7. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Ekipman bilgilerinizi yazarsanız hangi uçuş düzeni alabileceğinize arkadaşlarımız daha net bir cevap verebilir.

Keyifli Forumlar.

8. modum doğru sölemiş az önceki konuda.kıskaçın etkisi sadece oyunculara değil npclere de var sanırım.konuyu açandan özür diliyorum.yanlış bilgilendirme olmasın.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak kalp ardından bariyer almalısınız.4.5 5K ile güve etki göstermez en aşağısı 40 50 k hasar vermelisinizki gözle görülür bir yararı olsun.Şimdi güve sizin için çok erken.Bariyer kasılmanız oldukça yararlı olur.

İyi forumlar

10. yarasa varken bariyer uygunmu?

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yarasa özel günlerde çıkan bir düzen biz şuan için bir tavsiye verdik yarasa tabikide daha yararlı ama çok zor satışa çıkan bir tasarım.

İyi forumlar

12. 34 lf3 19 bo2 8 iris bir havoc 22 arge Pet + kamikaze 2 ama irisler patladi smdi yeniden iris aliorm 5 iris oldu 3 gunde centaur tasarimi alcam o yuzden vurusum biraz dusucek bide kalp alirsam iyice dusmezmi ?

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence şuan kalp gereksiz irisleriniz eksilmiş ise şuan onları tamamlamalısınız tamamladıktan sonra eğer kasılarak devam edeceksenizki size her zaman destek olacak ve yaratıklara ekstra hasar veren bariyer almanız en mantıklısı olacaktır kasıldığınız urileri biriktirip kutu almak ve lf4 aramak ve hatta apis ve Zeus gününde arama yaparak hem apis hem Zeus hemde LF4 çıkarma şansınızı denemelisiniz daha sonra kalp ve hatta kesim yapacaksanız güve yok ben şuan kasılmak için istiyorum diyorsanız elmas uçuş düzenide sizin işinize yarayacaktır birde kendinize kamikaze 3 alırsanız çok daha yararlı olacaktır tabiki bunlar benim düşüncelerimdir kolay gelsin.

14. Simdi soyle bisey var ben aklima centaur almayi koydum ve alcam :D guveyide alirsam dp baya bi artar hemde npcnin dp sine daha cok hasar versem daha rahat kesemezmiyim ?

Bu arada arkadaşlar full bo2 + kalkan sıklığı full + yengeçle tüm hasar kalkanamı işliyor

fm im elmas saniyede 5 bin kalkan mı yeniliyo yoksa yüzde 1 mi :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Haziran 2014
  15. %1 yeniliyor artık

16. fm cadılar bayramı ne zamn ur briktircem yarasa uçuş duzenine

17. Eylulde :D

18. eylule az kaldı korkuyorum o zamn uri olmaz :D kardeş 2 ay sonra yarsa çıkçak al işte benede uri birktircem yarasaya

19. ben o zamana kadar 300 k dan fazla biriktirirm :D

20. Sen diroit tamir cpu alıyor musun? 8 irisken 5 irise düştüğünü söylüyorsun da :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.