Diroit Uçuş Düzenleri Ticarete Koyulsa?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ľαzαяυѕ tarafından 2 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diroit Uçuş Düzenleri Ticarete Koyulsa günlük veya haftalık daha iyi olmaz mıydı ?
    (Daha önce böyle bir konu açtılar mı bilemiyorum)

WolfWar ve porsukcan32 bunu beğendi.
  2. Kardeşim biz boşuna mı uri saydık o zaman ? -1 kesinlikle olmamalı...

Son düzenlenen: 2 Kasım 2014
  3. Yarasa + Güve + Kalp + Kıskaç + İç içe açı + Elmas

125k + 100k x 5 = 625k Uri.

Sence değer mi ? Bunu geçtim hepsini alanlar var.

Olmamalı.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gemiler ticarete koyuldu diye bir çok arkadaşız sinirlenmişti diroit düzenleri de konursa sinirlenecek insanların sayısını düşünemiyorum.

Keyifli Forumlar

TheGøÐƒatнeя bunu beğendi.
  5. :) yok artık

6. oyunu bırakırım açık ve net serverde artık ponex degil struner bile bulamasınız struner bile işi bırakır

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  7. ben olabilir diyotum çünkü sizin gibi güçlü olup uri kasamayanlarda var onlarıda biraz düşünün ama sizin içinde bazı çözümler bulunabilir örnek veriyorum 15 lv altı kişiler açık arttırmadan alabilirler ama 15lv üstü kişiler alamaz ama bu sadece br örnek başka bir çözümde bulunabilir herkesin kabul edebileceği bir çözüm bulunursa olsun ama kimse kabul etmezse bulunan çözümlere yapılmaz çünkü herkes sizi gibi uri kasamıo yada çekemio ve biz güçsüz kalıyoruz kasılamıyoruz bari bu olsun yani zaten hep baskın oluo ölede uri kasamıoz ve uriyle diğer ihtiyaçları alıoz kısacası droid düzenlerini düşünme fırsatımız bile kalmıo uygun bi çözüm bulunursa olsun hep kendinizi düşünmeyin

Ľαzαяυѕ bunu beğendi.
  8. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Yarasa kalp güve elmas kıskaç yengeç iç içe açı = 700k uri ? ? yok artık hakkaten :D

9. bizim şimdiye kadar uçuş düzenlerine verdiğimiz uridyumları x3 olarak geri versinler o zaman olabilir :d

10. Sesli güldüm :D :D :D

1. Draven başka oyundan geldiği için yasak. Diğer online oyunlardan bahsetmek (imza / avatar taşımak dahil) yasaktır ben de zamanında Ahri avası kullandım da değiştim ...

2. Bence HAFTALIK ihaleye eklenebilir ama 75k uri olanları.

3. Draven dil Dreeeyyvıııınnn ^^

11. bizde o yolardan geçtik ? ? uri bedva gelmio bizde kasıoz

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  12. Çok saçma olur gerçekten :D Eğer ticarete konulursa zaten elit adamlarda hepsi olduğundan elitler değil 12-13 leveller 20m üzerinden alır. Diğer adamların emeğine yazık

13. Zaten öyle basit alınan bir şey olmasın diye günlük veya haftalık açık arttırılmaya konarsa hem fiyatı artar hemde almamız zorlaşır. Ama yinede uri kasıp almaktan çok daha kolaylaşır.

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.