Diroit Uçuş Düzenleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AMAZON16 tarafından 28 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AMAZON16

AMAZON16 User

Arkadaşlar en iyi diroit uçuş düzeni hangisidir ve nedeninin yazar mısınız ben genelde ws lik için istiyorum hem 1e1 olsun hemde toplu ws lerde.

Gemi : Goliath
    Ekipman : 9 lf4 full lf3 full bo2 8 iris apis ve zeus 28 arge kalın sıkmaya göre dizildi bütün goliath tasarımları mevcut geliştirmeler hiç yok skylab full 20 seviye pet 15 seviye kamikaze 3. seviye, 2 adet 3. seviye radar protokolü, 3. seviye kombo gemi tamir modülü...

Son düzenlenen: 28 Kasım 2015
  2. Şimdi içinde bulunduğun duruma göre en iyisi budur diyebileceğimiz düzen değişir. Genel olarak tercih edilen dizilimler kalp-güve-burgu-halka-çark bu saydıklarım ister vs olsun ister klan savaşı olsun işin rengini değiştirebilir. Düzgün ve mantıklı zamanlarda kullanıldığında avantaj sağlarsın.

ÐΛЯKη£S ve AMAZON16 bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Gemi , ekipman , arge v.b. bilgilerinizi de ilk mesajınızın altındaki " Düzenle " kısmından eklerseniz daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

AMAZON16 bunu beğendi.
  4. AMAZON16

AMAZON16 User

çok sağol öncelikle. mesela teke tek veya çoklu ws lerde nasıl yapmalıyım?

ayrıca pusat tasarımı almak mantıklı mı eğer mantıklıysa pusat tasarımıyla hangi diroit uçuş düzeni kullanmak en mantıklısı veya hangilerini?

5. Merhaba ,

Açıkçası öyle her türlü kullanım için droid uçuş düzeni yok. Yani taktiksel olarak kullanım yerine göre uçuş düzenleri değişiyor. Verdiği + ve - özelliklere göre yararlı olabileceğini düşündüğünüz varsa alabilirsiniz.

Genelde yoğun olarak kullanılanlar Kalp , Güve , Elmas , Halka , Burgu , Çark v.b. şeklinde değişiyor. Bazıları Kıskaç , Bariyer varsa Yarasa v.b. uçuş düzenlerini de kullanabiliyor.

İyi forumlar.

AMAZON16 bunu beğendi.
  6. Arkadaşımıza katılıyorum
    Pusat daha cok vur kac pwp temizleme gemisi toplu savaslarda cift desteksiz ful hercsiz hic bir ise yaramıyor diyebilirim size

7. AMAZON16

AMAZON16 User

Çok teşekkür ederim adminim. peki güve ile mi ws atmak mantıklı yoksa burgu mu 2si arasında kalsam hangisini tercih ederdiniz ?

8. Can az kalkan coksa guve kalkan azsa yada bitmişse burgu şahıs hen ben boyle yapıyorum.

AMAZON16 bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Eskiden Kalp ve Güve değişimli kullanılıyordu. Şimdi Kalp ve Burgu şeklinde olabilir. Ayrıca duruma göre diğer uçuş düzenleri de kullanılabiliyor.

Aslında şöyle açıklayayım ; her oyuncu bana kalırsa kendi konfigürasyon ve uçuş düzeni taktiklerini kendisi geliştirmelidir. :) Birisine göre uygun olan konfi ve uçuş düzeni başkasına göre uygun olmayabiliyor.

İyi forumlar.

AMAZON16 bunu beğendi.
  10. AMAZON16

AMAZON16 User

Teşekkür ederim adminim sağolun konuyu kitleyebilirsiniz. İyi Geceler İyi Çalışmalar.. :)

11. Merhaba ,

Rica ederim fakat bir süre daha açık kalsın gün içinde de önerile gelebilir. Bunların içinden daha açıklayıcı olanları olabilir. :)

İyi forumlar.

AMAZON16 bunu beğendi.
  12. AMAZON16

AMAZON16 User

Teşekkür ederim :)

13. Tom_Cat

Tom_Cat User

burgu baskında pek işe yaramaz,çünkü hızını çok düşürüyor.kasılırken ve kapı yaparken iyi iş görür.sırası ile kalp+ güve daha mantıklı.

AMAZON16 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.