Diroit Uçuş Düzenleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± tarafından 8 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kalp, Burgu ve Elmas uçuş düzenleri var.Oyunda "genel anlamda faydası olacak" "önem sırasına göre" bunlardan sonra hangi uçuş düzenlerini önerirsiniz?

2. Sahmeran

Sahmeran User

Kalp Burgu Elmas sizde mevcutmu ? eğer onlar varsa ekstradan alabileceginiz halka olabilir.
    ayrıca geminiz full mü özellikleri yazabilirseniz ona göre söyleyebilirim eğer 24 argeniz varsa elmas ile burgu alabilirsiniz. bence kalp gereksiz hani cogu zaman ben kalp ile geziyorum ama sadece geziyorum yani.

bende şuan çark almayı düşünüyorum ama bakalım konu açarım bende birazdan :D

3. Full e yakınım birtek geliştirmeler yok, fullmüşüm gibi ihtiyaç sırasına göre halka ve çark mı dıyorsunuz yanı?

4. Sahmeran

Sahmeran User

sadece geliştirmeler yoksa benden biraz daha düşük seviyedesin o zaman bende kıskaç çark bariyer yok sadece çark aldım şuan kıskaç ve bariyer cok işime yaramaz gibime geliyor ama imkanın varsa al derim indirimde varken.

5. Sahmeran

Sahmeran User

sakin ol kardeşim benim yorumuma yanıttı ilk yazdıkları ben sormuştum gemi durumunu.

6. Burda saygısızlık yapan biri varsa olayları 360 derece ters, yanlış anlayan sensin.Öyle bir durum yok.Bir yorum atmadan önce 2-3 defa daha oku belli ki tek seferde okuyup geçiyorsun ve bu sana yetmiyor.Benim yorumum arkadaşa idi kendisi sorduğu için, insanlara "saygısız" ifadesi yakıştırmadan önce biraz daha düşünelim ben öyle şeylere çok dikkat ederim çünkü.

Teşekkürler kardeşim :)

7. Sahmeran

Sahmeran User

sen halkayı al çark aldım ben şuan için durumun varsa 2 sinide al derim eğer yok dersen halkayı al çark sonra alırsın

8. 2 sinide alabilicem sanırım bakalım duruma göre.Güvede aldım oda lazım olacak.

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aslında gemi , ekipman ve oyun tarzına göre değişir. Herkese göre öncelikli uçuş düzenleri farklılık gösterir. Baskın v.s. için farklı , kapı yaparken veya kasarken farklı düzenler kullanılıyor.

10. Sahmeran

Sahmeran User

çok iyi yapmışsın hayırlı olsun.

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  11. Hepsine baktımda pek lazım değildi ama indirim varken ilerde lazım olabilir mi diye halka çark falanda aldım.Maksat biraz da indirim ve kod etkinken alabilmek:D Ben bıraktığımda birde bu uçuş düzenleri yoktu geldiğimdede fazla araştırmadım kullanmadım öyle fazla :)

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi eğer lazım olmadığını ya da ilerde lazım olmayacağını düşünüyorsanız boş yere almanın anlamı yok. Yani sizin ihtiyacınıza bağlı olarak değişir. :)

13. Tamamdır, sağolun görüş ve öneriler için :) :D Konuyu kitler misin Mr. Keskin :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.