diroit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xPainKiLLeR tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diroitlerimi onardım ve diroit cpusunu iki konfigürasyona taktım şimdi % kaç hasar olunca yenilencek onlar

2. Bu taktığınız CPU ' ya göre değişir.

Droit Tamir CPU - 1 Droitler %70 hasara ulaşınca tamir eder

Droit Tamir CPU - 2 Droitler azami hasara ( %97 ) ulaştıklarında tamir eder.

Her droit için bir tamir kuponu harcar , Kuponunuz yok ise Uridyum harcar.

Droit başına tamir ücreti Vip üyeler için 250 , Normal üyeler için 500 uridyumdur.

Daha detaylı bilgi için ;

Oyunla İlgili S.S.S. > Açıklamalar ve Sözlük > Hangar - Ekstralar isimli konuyu inceleyin

3. benim Droit cpu 2 var 32 adet 97 olunca yenilicek ve uridyum mu alacak yoksa sadece adetimi azalıcak

4. Üzerinde ki 32 yazısı droitleri 32 sefer tamir eder anlamına gelir ve her bir droit tamir ettiğinde bu sayı 1 azalır ve aynı zamanda kupon yok ise uridyum harcar.

Droitleri 32 kez tamir ettiğinde bu CPU Biter ve yenisini almazsanız droitleriniz otomatik tamir olmaz.

Lütfen size önerdiğim konuyu inceleyin , Orada tüm bilgiler zaten mevcut

5. Merhaba ,

Cevap veren üyemize teşekkürler.

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

Foward_Unto_Down bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.