Diroitler de saldırsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGameR159 tarafından 1 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Nasıl fikir

1. GÜzel +1

2. sevmedim -1

3. Sen yine pastayı severim gibi seçenekleri koy :)

4. Geliştirilmeli

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. irisler saldırmasın ben korkuyorum yeter bu kadar şiddet :))

TheGameR159 bunu beğendi.
  2. kargaşa olmaması için zaten saldırı düzenleri ekledim, böylece kargaşa falan olmaz resimde de görünüyor zaten

3. Merhaba ,

Bana kalırsa şu anda olan hali gayet iyidir. Droid'lerin saldırması veya ateş etmesi pek mantıklı gelmiyor.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Hocam ustumuzde gezecekler ne olup bittigini anlayamayacaz o yuzden diyorum bencede bonus artirmakta iyiler.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bir irisler eksikti saldirmayan onlarda saldirirsa napacaz:D denge geregi saldirma yetenegi olunca kesilme yetenegide olur aldigi hasar artar hepsi birden degilde, tekil hasar alir iris kaybetme olayi artar.olumsuz baktim ben.

THE☜☆☞FLASH bunu beğendi.
  6. Ankette niye pastayı severim var? Bi fikir sunuyorsan her yönüyle ciddi olman gerek tabi konu içeriğinde bir şeyler yapılabilirde ankette ne gereği var? Pastayı severimi seçince ne olmuş oluyor evet mi hayır mı?

7. hayır saldırmamalı xD

THE☜☆☞FLASH bunu beğendi.
  8. .KoBRa60.

.KoBRa60. User

Bence mesela onlar bize yeşil bir şey falan gönderebilir bir efekt olsun bari öyle etrafta boş boş gezip nasıl güç veriyorlar bize :D

9. iyi okursan zaten lazer atıyolar

o zaman bu konuyu kapatalım ben daha gelişmiş ve güncel bir şekilde yeni bir tane süreyim piyasaya siz de belki bu sefer beğenirisinz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2016
  10. çok saçma oyum olumsuz :)

Şuanki hali gayet iyi driotleri açık oynayan varmıki ?

11. Ben acik sekilde oynuyorum :)

12. ic mantiksiz ca bi karar bence - lik..

13. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

TheGameR159 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.