Diroitler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrBodom tarafından 15 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrBodom

MrBodom User

Arkadaşlar merhaba. Bende 3 tane lf4 lazer var bunları diroitlere mi takmalıyım gemiye mi? Gerisi lf 3. Lf3 lerin 10 tanesi 5. seviye. Hangilerini gemiye hangilerini diroitlere takmalıyım?

2. En güçlü lazerden başlayıp önce droite dizmen lazım yani LF4ler droite.

Ek: Nedeni ise 6. seviye geliştirmesiz droit %10 ek hasar veriyor. LF3 ile LF4 arasında 5 hasar farkı olur ama olsun :D

3. Merhaba ,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Şu durumda LF-4'lerinizi droid'lere koymanız daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

4. MrBodom

MrBodom User

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.
    Yani 5.seviye lf3ler de diroite mi?

5. DARKLORD

DARKLORD User

evet şu an için çok fazla fark etmese de en yüksek seviyeli eşyaları en yüksek seviyedeki diroite koyman daha iyi olur. lf-4 de diroite tabii

MrBodom bunu beğendi.
  6. MrBodom

MrBodom User

Tamam çok teşekkür ederim.

DARKLORD bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Bana kalırsa LF-3 öğe geliştirme yapmayın. Çünkü ilerde LF-4'leri tamamlandıkça LF-3'ler boşa çıkacakıtır.

3 LF-4 ile 5 seviye olan 10 LF-3'ü droid'lere koyun. Eğer boş yer kalıyorsa oralarada LF-3 ya da LF-2 koyabilirsiniz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

8. MrBodom

MrBodom User

Lf3 leri uridiumla çektim yoksa geliştirme yapmıyorum. Uri harcamakla da hata yapmışım bunu oyunu çözdükçe fark ediyorum :) Teşekkür ederim gerekli cevapları aldım kilitleyebilirsiniz.

9. Merhaba ,

Her oyuna başlayan zamanında bir takım hatalar mutlaka yapmıştır. Oyunu çözdükçe hem bu hataların farkına varıyoruz hem adımları daha doğru atıyoruz. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.