diroitler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hardrada tarafından 18 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hardrada

hardrada User

irislerim patladı tamir edicektim unuttum hepside yeni 16 lvl olmuştu :( bir seferliğine mahsus hepsini geliştirilmiş halde geri veriyorlar supporta yaz dediler bana chatte doğrumu acaba ne demem lazım yardım edin :(

2. ELYSIUM

ELYSIUM User

''
    Merhaba, ufak bir hata sonucu 16 lvl irislerimi kaybettim. Duyduğuma göre bir defaya mahsus patlayan irisleri iade ediyormuşsunuz. Patlayan irislerimin iadesini talep ediyorum. İyi çalışmalar, iyi akşamlar ''

Yazarsan, yeterlidir umarım.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. Evet, geri veriyorlar bir seferlik.

Son düzenlenen: 18 Haziran 2019
  4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu durum için öncelikle geçmiş olsun buradan supporta bildiriniz. Support iyi hal göstergesi olarak bir seferlik iadesi ni yapabiliyor. Ancak patlayan irislerinizin yerine hiç bir şekilde iris almayınız.

İyi forumlar

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. _01_

_01_ User

her irisi patlayan konu mu açacak ya bir kere patlatmadığım halde bütün detaylarını sayenizde öğrendim , ilk seferse bir kereye mahsus iyi niyet göstergesi olarak support veriyor 150 kere yazıldı azıcık arayın şu konuları

_________TÜRK bunu beğendi.
  6. ELYSIUM

ELYSIUM User

Evet şekerim, arkadaşa hazır metin olsun diye yazdım dikkat edersen :)

7. Evet ama onun üstüne yeni bir diroit alırsan vermezler. Support'a yazıp beklemen lazım.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.