Diroitler mi lf3 mü?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve liberty34 tarafından 3 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. liberty34

liberty34 User

Şuan leonov 10lf3 3bo2 6 flax var. 2 tane lf3 eksik şu ekipmana göre. İris alırsam 2 slota lazer koyup daha çok vurabilirim fakat onun yerine lf3leri biriktirmeye devam etmeli miyim? açık arttırmadan lf3 bo2 almak kolay olmuyor 3-4 günde bir alabiliyorum. Ayrıca kaç lazerden sonra goliye geçip yeni haritalarda kasılabilirim? 2500 civarı vuruyorum eski haritalarda. grupsuz oynuyorum o yüzden tek kasılıyorum.

2. Diroit alman daha mantıklı, onun içine LF-2 koyarsan, almayıp ekipmana LF-3 dizmekten daha karlı olur, fazla vurursun. Dilersen diğer konfigrasyonuna da kalkan atar düşmanlardan kaçmak için zaman kazanırsın.
    Tek kasılıyorsan yeni haritada keseceğin en kolay büyük yaratık Lordakium, bunu da menzili sınırından dönerek kolayca kesebilirsin. Bahsettiğin değerlerle gayet rahat kasılırsın fakat Kristallon konusunda biraz ilerleme kaydettikten sonra oralara gitmen uygun olur.

3. Merhabalar,

Arkadaşların söylediğine katkı olarak açık arttırmada bulunan hasar,kalkan ve darbe desteği size avantaj sağlar diye düşünüyorum.Birde skylab dan lazer cephanesi ile kalkanı imkan dahilinde beslerseniz işiniz biraz daha kolaylaşır.

İyi forumlar

4. liberty34

liberty34 User

Lordakium kesmek için goliyi çekmem gerek(hangarda var) fakat jeneratörler ve lazer kısmı boş olucaktır, içini kredi ile alınan hız, kalkan ve lf2 doldursam israf olmaz mı? sib mordon devo dönmek daha yararlı mı olur yoksa biraz kredi israfı yapıp goliyi doldurup yeni haritalara mı çıkmalıyım? skylabtan bir süre bir şey çekemem çünkü devamlı seviye atlatıyorum. seviye atlatırken üretim yapmıyorlar.

5. Golini doldurup kristallon kesmen en avantajlısı olur. Diğer türlü kastığından 2 kat fazla kredi kasarsın , sibelon devolarium vs. kendi can değerinin yarısı kadar kredi verirken kristallon kendi can değeri kadar kredi veriyor. Yani 2 sibelon kesiceğine 1 kristallon kesebilirsin ve 200k yerine 400k kredi kazanabilirsin

6. liberty34

liberty34 User

Emin olamadım hala. Birkaç öneri-görüş daha bekliyorum.

7. Dostum tam 2 hafta önce başladım bende... şuan 15 lf 4 gerısı lf 3, kalkanlar full BO2 ve iticilerde de full, üstüne 7 iris yaptım .. Sentinel , spectrum,solance tasarımlarında çıkarttım. vs vs

bende senin sordugun soruyu sordum kendime ve flax ları alıp lf 2 lerı ve bo1 kalkan ları credi ile alarak goli ye geçtim.. ama en hızlı gelişimim yeşil kutu açmam oldu...

sana tavsiyem git elinle kutu topla PET ini al . gorevlerle 8 yap ve otomatik toplayıcı 3 ü al.. sonrasında biraz sebat et ve 200k uri kasıver.

bu sırada patlama modulu 3 al ve yapabılıyosan alfa ve beta yap.. 2 konfi hız gir droitlere kalkan döşe falan filan

o yeşil kutuları zeus gununde ve lf 4 gununde ac, onların ıcınden zaten BO2 lf 3 lf 4 itici tasarım apis zeus herşey çıkıyor

hadı kolay gelsın.

Not: dark orbit i ilk defa oynuyorum bende..

8. liberty34

liberty34 User

pet alıp onun yakıtı, modülü vs ile uğraşmak onbinlerce belki yüzbinlerce uriye mal olacak. ben günde 10k civarı uri kasabiliyorum. kutu işine giremem doğal olarak. hesapladım goli ile 2500-2600 civarı vuruyorum. bu kadar damage ile tallon kesersem cephane masrafını çıkarıp üzerine kar edebilir miyim x3 x4e göre?

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikli olarak İrislerinizi tamamlamalısınız.

İçerisine şu an LF-2 koysanızda olur.

Kristallon keserek LF-3 lernizi tamamlayabilirsiniz.

Pet almak için acele etmeyin.Pet Vip olmayan üyeler için biraz masraflı bir ekipmandır.

5-3 haritasında Paladyum toplayıp,Kapı açabilirsiniz.

Kristallon veya X8 haritasında Struner keserekte iyi Urıdıum kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

10. Darion26

Darion26 User

kalkan sayını acilen arttırmalısın eğer goli kullanacaksan ! yoksa sürekli mesafe tutman gerekir. ben kalkan kasamam dersen x-8 de streuner kes ben öyle yapıyordum. eğer buda sıkıcıysa katlayıcı çek ve kutu topla. bana sorarsan en karlısı kutu kasmak :)

11. günde 10 k kasıyorum diyosun dedıgımı yapsan gunde 100k rahat kasarsın

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

2 hafta önce başlayıpta,saydığınız ekipmanları yapmak büyük bir başarıdır.

Öncelikle sizi tebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim.

Keyifli Forumlar.

13. Teşekkür ederim, diğer yeni başlayan arkadaşlarada yardımcı olmak lazım.. yoksa gelişmek yıllar alır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.