diroitlerim patladı fakat dil farkı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -eneseray67- tarafından 17 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben brezilya 1 serverinde oynuyorum ve bugün dikkatsizliğim sonucu 5 diroitim patladı seviyeleri 8 ve 9 seviye güçlü bi gemim olmadığı için benim için tekrar yapmak büyük masraf ve forumda 1 kereliğine mahsus geri verildiğini duydum :)) fakat soyle bi sıkıntı yaşıyorum farklı sv olduğu için supporta tr serverlarından yazdım kendi geminden yaz dediler sonra kendi sv den ingilizce yazdım orda da dil ile ilgili sıkıntı yaşadık ben sorunum için kime başvurmam lazım anlamadım

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Maalesef bu konuda elimizden bir şey gelmemektedir, her sunucunun(ülkelerin) destek birimi farklıdır ve kimse bir başkasına müdahale edememektedir. Kendi oyun hesabınızdan basit kelimelerle probleminizi anlatan bir metin yazarak support'a başvurmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

3. peki şunu teyit etmek için soriyim 1 kereliğine irisleirm bana tekrardan mevcut leveliyle veriliyor di mi ?

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Türkiye Darkorbit Destek Ekibi iyi niyet göstergesi olarak bir kereye mahsus iade etmektedir. Ancak ilgili serverdeki support ekibinin tutumu hakkında kesin bir şey söyleyemem. Umarım diroitlerinize kavuşursunuz.

İyi forumlar.

5. peki bilgilendirme için teşekkürler

6. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Rica ederim. Konu ile ilgili merak ettiğiniz başka bir soru yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. mevcut serverda böyle bir yardımın yapılamacağını söylediler ben bizim supportların canını yiyim ilginiz için teşekkürler modum konuyu kilitleyebilirsiniz

xxkubixx ve Manitu bunu beğendi.
  8. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Bunu duyduğuma üzüldüm.

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.