Destek Discord kapalı Ts kullanamıyoruz ücretli warp ile giriyoz yasakmı

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ZAG0RRR tarafından 7 Kasım 2024 00:02 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ZAG0RRR

ZAG0RRR User

Merhaba arkadaşlar,
    son gelen giş kurallarından ötürü farklı ıp ile girişte ban olabilir bilgisi var ki ben sürekli evden oynyorum evdeki ıp de sabit değil %99un sabıt değil :)
    Klan olarak discord kullanıyorduk ve ülkemizde yasaklandı. discorda girebilmek için cloudflarenin warp diye bır uygulaması var onu kullansak vpn gıbı sayılırmı ve banlanırmıyız ?
    3. partı kullanmıyorum tamamen el emeği oynuyorum hesabım ıncelenebilir lakin seslı sohbet olmayınca yazayım derken cok fazla kesiliyorum ve cok sıkıcı oluyor ki ts de aylık ücretli ve mobil için ek ücret te mevcut.
    cloudflareyi herkes biliyor internette gizli gezinebilmenın anahtarı dns ayarlarını değiştiriyor. yazılımcıların cogu sitelerini saldırılara karsı korumak ıcın cloudflareye bağlıyor.
    diyeceğim o ki CLOUDFLARE'NİN ONE.ONE.ONE.ONE yani warp aracını kullanıp discorda girersek (ki o esnada oyunda da olacagız) bu vpn sayılır mı ? ban rıskı varmı ?