Disko topu gibi gemiler, Ferahlatıcı buz küpleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Default001.ini tarafından 26 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bilmiyorum konuyu doğru yere mi açtım ama sizce de darkorbit biraz çocuksu bir hal almaya başlamadı mı?

Beğenip beğenmemenize elbette karışamam ama savaş temalı bir oyunda disko topu gibi rengarenk gemi tasarımları sizce gerçekten oyuna uyuyor mu? Haritaya bir giriyorum pespembe, sapsarı, masmavi gemiler var.
    Yahu tamam özelleştirme olsun Geminin bazı bölümlerinin renklerini belirleyebilelim ama belli sınırları olsa güzel olmaz mı? Mesela gerçek hayatta f16nın kuyruk kısmında kartal motifi vs. olur ama siz hiç mosmor parıldayan bir f16 gördünüz mü?
    Aslında sorun sadece renk değil oyunda acayip sırıtıyor yoksa venom da sarı bir gemi ama bir altın tasarımın sarısı gibi sırıtmıyor ortada

Diğer bir konu ise yavaşlatıcı ve hastalık lazeri grafikleri. Yani tamam hiçbir emeği küçümsemek istemiyorum ama koskoca darkorbite yavaşlatıcı görseli olarak buz küpü içinde gemi yapmak hiç yakışıyor mu? Yani bu kadar güzel görselleri tasarlayan insanlar adam gibi bir donma efekti mi yapamıyorlar? Benzer şekilde hastalık lazeri yiyip hasta olmuş gemi(!) görseli de aynı hesap.

Şahsen oyunun renklenmesine karşı değilim ama bazı şeyler yapılırken daha profesyonelce yaklaşılması gerektiğini, o soğuk uzayda savaş atmosferini kaybetmemek gerektiğini düşünen tek ben miyim acaba?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.