Diyalog Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu

1. Evet

85,7%
  2. Hayır

14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Harika !

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  2. Savaşırken ctrl +z+3 yaparsan ctrl ye bastığında saldırı iptal olur ve bunu yapmak için 2 el lazım mouseyı bırakmak zorunda kalırız daha kolay şeyler bulmalısın

3. Tuşlar değişebilecek istediğine ayarlayabileceksin.

4. Klanların bir çoğu zaten teamspeak kullanıyor buna pek gerek duyulacağını sanmıyorum kullanmayanlar ise chatte kendi klan odalarını kullansınlar :D

5. coder545

coder545 User

*** ** *** *** :D oyun indirmeli olunca konusma eklense super olacak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2015
  6. Merhaba,

Chat sisteminden yasaklama alan oyuncularla veya o anlık teamspeak3 kullanamayan arkadaşlarla iletişimde çok önemli olacağını düşünüyorum.

Oyun ekranında ses sistemi ile aynı anda *** adlı oyuncu tamir istiyor gibi yazıların çıkması da ek olabilir konunuz için.

Kısacası Diyalog sistemine çok olumlu baktığımı ve söylediğim özelliği üzerine eklemenizi sizden rica ediyorum :)

İyi Forumlar

7. Getirilmesi gereken bir sistem +1

-_EFSANE_RİZELİ_- bunu beğendi.
  8. kardeşim senin actigin konular harika helal olsun bu konuya +1. değil +100. verilir :)

9. Teşekkürler :D

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  10. ne demek takipdeyiz:)

11. WolfWar

WolfWar User

Çok güzel ve eğlenceli olur +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.