******** diye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [тя]ηιzαм-ı_тüякιує tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fmlerim böyle bir bot türü var ve serverde bunları kullananlarda var napmalıyım ?

2. Merhaba ,

Gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildirebilirsiniz. Fakat bu tür programları kullanan kişiler tarama sistemine yakalanır gereken cezaları alırlar. Ayrıca son değişiklikle ceza sistemi değişti ve süresiz kapatmaya çevrildi.

İyi forumlar.

3. ya bu hile belli olmuyo ben bu hilenin herşeyini araştırdım ****** bot modum ********* **************

isterseniz elimde bir tane video var atiyim size modum bu adam 2 aydır böyle 2 aydan beri ban almıyomu bu adam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu konuda bizler sadece atacağınız videoyu izlemek ile yetineceğiz başka bir şey yapamayız sizin supporta göndermeniz gerekiyor.

5. 2 defa böyle yolladım support pek ilgilenmiyo

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

İş yapılmadığından değildir incelemeler sizin bildiğiniz gibi öyle gir bak ile olmuyor takip ediliyor ve sistemsel olarak ceza veriliyor siz yinede yollayın gereken er geç yapılacaktır yakında yine bir kaç bin hesap kapatılır merak etmeyin siz.

7. tamam modum denicem yine

8. Merhaba ,

İnternet üzerinden oynanan online bir oyun ve oyuna müdahale eden şeyler tespit edilebilir diye düşünüyorum. Yani bir çok yöntem uygulanabilir.

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.