Dizilim kaydetme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Star- tarafından 16 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Uygulamaya koyulmasını ister misiniz?

1. Evet

oy sayısı 4
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Star-

-Star- User

Aktarma sistemi ile aynı sayıda lazer,jeneratör,ekstra yuvası olan gemiler arasında geçiş oldukça kolay oluyor ama farklı özellikteki gemiler arasında aktarma olmadığından çok az da olsa uğraşmak zorunda kalabiliyoruz.

Mesela venom oynuyorum diyelim,korsan grubu kuracağız ve aegise ihtiyacım var.Benim aegise geçtiğimde hazır bir planım olsa.Yani şöyle,droidlere lf4'lerim konfi bire kalkan,ikiye hız şeklinde.Yani ben bu dizilimi bir kez dizsem ve kaydetsem.Bir defaki sefere tekrardan dizmek yerine bu hazır dizilimi kullansam daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.

Ufak bir butonla daha kolay bir kullanım sunulabilir diye düşünüyorum.Düşüncelerinize,yorumlarınıza,eleştirilerinize açığım.

Hepinize iyi oyunlar,iyi eğlenceler.

2. olabilir. çalışma mantığı şu şekilde olur. aegise geçmek istediğinde venom konfin silinir ve aegise tanımladığın şekilde konfi dizilir. bunu yapmak çok zor olmasa gerek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.