Đєℓιcєѕιηє Kimdir ? :D

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 5 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamun aleyküm , Beyler ben Eskişehir'denim , tr3 te oynuyorum [ĜλŁ™] klanındanım. Oyuna 2008 de başladım sonra çarım çalındı sonra tekrar çar yaptım felan filan :) oyunda beni gayet iyi tanırlar iyi savaşırım yeri geldimi gır gır yeri geldimi tartışma ayrıca şaka yapmayı çok severim :D lise 2 ye gidiyordum bu sene okulu bıraktım babamda kanser teşhisi konuldu açık alana çıkamıyor dükkana ben bakıyorum bu sebepten dolayı bıraktım :) Cubikon oyunda en sevdiğim yaratıktır başkaa aklıma bişey gelmiyo seviyorum hepinizi kolay gele :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2014
  2. a.selam bizde seni seviyoruz...baban içinde allah şifasını verir umarım...benimde en sevdiğm şey hediye kutulardan toplamak...ben zaten seni iyi tanıyorum...allaha emanet ben ters-etki(boz-kurt)mehmet iyi gunler...

3. delicesine bilirim savaşını çok savaştık senle :D

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz umarım babanız sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun allah şifasını eksik etmesin.

5. sağolun beyler İnşAllah:) Mehmet abim eyvallah ayrıca :)

6. bigjojo490

bigjojo490 User

A.s Allah yardımcınız olsun.İyi oyuncusun basarılar.

7. Merhaba ,

Hoşgeldiniz diyelim biraz geç oldu sanırım. :D Keyifli zaman geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.